KAYSERİ TİCARET ODASI,

KAYSERİ TİCARET ODASI,

ZİRAAT VE TÜRKİYE İŞ BANKASI İLE PROTOKOL İMZALADI?

Kayseri Ticaret Odası, üyelerinin kredi ihtiyaçlarının karşılanması için bankalarla yaptığı protokol sayısını artırıyor. Son olarak yapılan 2 ayrı protokolle, Ziyaret Bankası ve Türkiye İş Bankası, KTO üyelerine uygun faizle kredi imkanı sağlayacak.
Kayseri Ticaret Odası, üyelerinin kredi ihtiyaçlarının karşılanması için bankalarla yaptığı protokol sayısını artırıyor. Yapılan protokollere ilişkin açıklamada bulunan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, oda üyelerinin yatırım başta olmak üzere diğer finans ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalar yaptıklarını vurguladı?
Kayseri Ticaret Odası´nın önceki yıllarda bankalarla yaptığı protokollerine yenilerini eklediğini ifade eden Başkan Hiçyılmaz, "Ziraat Bankası ve Türkiye İş Bankası ile 2 ayrı protokol imzalayarak, üyelerimizin finans kaynaklarına daha az maliyetle ulaşmalarını sağladık" diye konuştu.
Üretimin artması için yeni yatırımların şart olduğunu belirten Hiçyılmaz, "Kayseri Ticaret Odası´nın 17 bini aşkın üyesi bulunmaktadır. Üyelerimizin yeni yatırım yapma ve üretimlerini artırma yönünde ihtiyaç duyacakları finansın karşılanması önemlidir. Oda yönetimi olarak, bu finans ihtiyacının en uygun maliyetlerle karşılanmasında üzerimize düşen görevi yapıyoruz" değerlendirmesinde bulundu?
Her iki bankanın Kayseri Ticaret Odası üyelerine sağlayacakları avantajlara ilişkin de bilgi veren Hiçyılmaz, "Odamız ile Ziraat Bankası Kayseri Şubesi arasında imzalanan ve yılsonuna kadar geçerli olacak protokol kapsamında, kredi kullanacak olan üyelerimiz cari fiyatlardan yüzde 10 indirim imkanı elde edecek. Türkiye İş Bankasıyla yapılan protokol kapsamında da 16 Ağustos 2016 tarihine kadar kullanılacak ticari kredilerde düşük faiz oranları uygulanacak" ifadelerini kullandı.
Başkan Hiçyılmaz, detaylı bilgilerin www.kayserito.org.tr adresinden alınabileceğini ve üyelerin menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları

ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti

Başkan Büyükkılıç: "Artık ihtisas fuarları ile Kayseri'miz gündemde"