KAYSERİ TİCARET ODASI

KAYSERİ TİCARET ODASI

SANAYİ ODASI YENİ YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz Başkanlığında, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanlık Divanından oluşan heyet, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci´ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında birtakım zorluklar yaşandığını ancak sanayi odalarının ve ticaret odalarının ana görevlerinin ülkedeki ticaret ve sanayinin gelişmesi adına azami gayret göstermek olduğunu söyledi.
Yeni bir başlangıç yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunmaya gayrete göstereceklerini ifade eden Başkan Büyüksimitci, ?Biz 12 yıldır mevcut yönetimin içerisindeyiz. Geçmiş başkanlarımızla oldukça uyum içerisinde bu çıtayı olabildiğince yükseltmeye çalıştık. Bundan sonrada yeni bir başlangıç yaparak taş taş üzerine koyma zorunluluğumuz var. Bizim üzerimize düşen bu memleketin sanayisine katkıda bulunmaktır. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz ülkemizin güçlü ve bağımsız bir ülke olmasını istiyorsak, hem ticaretimizi hem üretimimizi çok iyi düzeylere getirmek zorundayız. Şehrimizde bulunan tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içerinde çalışarak bu başarıyı da sağlayacağımıza inanıyorum.? dedi.
KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz da, KAYSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmelerinden dolayı Başkan Büyüksimitci´yi tebrik ederek, bundan sonraki süreçte Kayseri´nin sanayi ve ticaretine katkı sağlamak adına Oda temsilcileri olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.
Ülkenin normal bir süreçten geçmediğini ifade eden Başkan Hiçyılmaz, keşkelere takılmadan bundan sonra önlerine bakacaklarını ve hep birlikte Kayseri´nin ticaretine ve sanayisine yön verme adına azimle çalışacaklarını sözlerine ekledi.



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi