KAYSERİ TİCARET ODASI

KAYSERİ TİCARET ODASI

YENİ BİNASINDA HİZMETE BAŞLADI .

Kayseri Ticaret Odası, 13 Şubat 2017 tarihi itibariyle üyelerine Kocasinan Bulvarı üzerindeki yeni binasında hizmet vermeye başladı.
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri yeni binada hizmet verilmeye başlanması nedeniyle kurban keserek dua etti. Başkan Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra yeni binada birimleri tek tek dolaştı ve çalışanlara hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Yeni binada hizmet vermeye başlanmasına ilişkin açıklama yapan Başkan Hiçyılmaz, ?Kayseri Ticaret Odası, 1955 yılında yapılan şehir merkezindeki idare binasından, 2015 yılı Ağustos ayında temeli atılan ve 2017 yılı başında tamamlanan modern binasına taşınmıştır? değerlendirmesinde bulundu.
Yeni binada üyelere sunulan hizmetin kalitesinin artacağını vurgulayan Hiçyılmaz, ?17 bini aşkın üyemiz hizmetin en iyisine layıktır. Yeni binamızda sunacağımız hizmetimizin kalitesi ve çeşitliliği giderek artacaktır. Kayseri tüccarı daha iyisine layıktır? ifadelerini kullandı.
Daha sonra düzenlenecek törenle resmi açılışı yapılacak olan ve toplam 18.000 metrekare kapalı alana sahip Kayseri Ticaret Odası yeni hizmet binasında; hizmet ve yönetim birimlerinin yanı sıra, 500 kişilik konferans salonu, 450 kişilik restoran, 250 araçlık otopark alanı, 110 kişilik eğitim salonu, toplantı odaları, sergi ve geniş peyzaj alanları yer alıyor.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da