KAYSERİ TİCARET ODASI YÖNETİMİ

KAYSERİ TİCARET ODASI YÖNETİMİ

YENİ HİZMET BİNASI´NI 2016 YILI SONUNDA HİZMETE AÇACAK?

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz yeni hizmet binası inşaat alanında tertiplenen görsel brifingle protokol mensuplarına çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Hiçyılmaz yeni hizmet binasının 2016 yılı sonunda hizmete açılacağını duyurdu?.
Kayseri Ticaret Odası Yönetimince tertiplenen görsel brifinge Vali Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Tüm General İsmail Yalçın, Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Uysal, Ticaret Odası Üyeleri ve çok sayıda medya mensubu iştirak etti?
Devam eden çalışmayla ilgili bilgi veren Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yeni hizmet binası çalışmasının hızla devam ettiğini belirterek yeni hizmet binasının 2016 yılı sonunda hizmete açılacağını duyurup şunları kaydetti? ? Kayseri ticaret odası olarak şehrimize yeni değerler katan bir gayretin içerisindeyiz. Üye sayımız, her yıl yaklaşık 1300 civarında artmaktadır. Bu artış hızı devam ettiği takdirde kayseri ticaret odası 10 yıl sonra üye sayısı 30 bin´e ulaşan bir oda haline gelecektir. Hizmetlerimizin devamlılığının sağlanması için yaptığımız tüm planlamalar 40-50 yıl sonrasının ihtiyaçları göz önüne alarak gerçekleştiriyoruz. Üyelerimizin hizmetlerimizin den en iyi şekilde yararlanabilmesi adına tüm alanlarda olduğu gibi kalite hizmet kaliteli alanlarda olur anlayışıyla yeni hizmet binamızın inşaatına başladık. Tesisat işleri hariç inşaat kalemlerinde yüzde 51.4 mekanik tesisat işlemlerinde yüzde 48.44 elektrik tesisat işlerinde yüzde 35.58 bütün iş kalemleri bazında genel gerçekleşme oranı ise yüzde 46.54 seviyesine ulaşmıştır ?
Başkan Hiçyılmaz sözlerinin sonunda yeni hizmet binasının 2016 yılı sonunda hizmete açılacağını belirterek üyelerini müjdeledi?
KTO´nun görsel brifingine iştirak eden isimlerden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükılıç´da yapımı devam eden yeni hizmet binasının şehrimize yakışır bina olacağının altını çizdi?
Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer´de Kayseri´nin her alanda birinci sırada geldiğini vurgulayarak,? Kayseri olarak üniversite, sanayi, kültür ve turizm alanında her zaman ilerde olduk. Ticaret Odası´nın eski binasının bu şehre yakışmıyordu. Yeni hizmet binasının şehrimize hayırlı olması temenni ediyorum? ifadesini kullandı?.
Vali Orhan Düzgün´de değerlendirmesinde çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ederek ?Kayseri ticaretin ve sanayinin kalbi konumunda bir şehir, yüzlerce sanayicimiz yaklaşık 150 ülkeye ihracat yapıyor bu nedenle de ilimize ithalat ve ihracat amacıyla ilimize gelenlerin sayısı oldukça fazla bu misafirlerin ağırlanacağını yerde çok önemli bu sebeple yapılan çalışma kayseri için bir kazanç´dır ? ifadesini kullandı?
Konuşmaların ardından Başkan Hiçyılmaz protokol üyelerini inşaat alanında devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi