KAYSERİ, TRABZON´DA İSTEDİĞİNİ ALAMADI

KAYSERİ, TRABZON´DA İSTEDİĞİNİ ALAMADI

TRABZONSPOR 2-1 KAYSERİSPOR

 

Spor Toto Süper Lig´in 21.hafta kapanış mücadelesinde, Kayserispor Trabzonspor´a konuk oldu. Zorlu mücadele de ev sahibi ekip maçı 2-1 kazandı.
Spor Toto Süper Lig´in 21.haftasında Trabzonspor-Kayserispor maçı ile son buldu. Hüseyin Avni Aker Stadyumu´nda oynanan ve saat 20:00´da başlayan mücadelede, hakem İlker Meral düdük çaldı. Zorlu 90 dakikada sonunda kazanan 2-1´lik skor ile Trabzonspor oldu. Trabzonspor´a galibiyeti getiren golleri 35.dakikada Marco Marin ve 40.dakikada Sefa Yılmaz attı. Kayserispor´un tek gölünü ise 79.dakikada Zeki Yavru kaydetti.
Karşılaşmaya, Trabzonspor´un vuruşu ile başlandı. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Trabzonspor oldu. 11.dakikada, Trabzonspor etkili oyununu sürdürdü. Sol kanattan Marko Marin´in kullandığı köşe vuruşunda savunmanın uzaklaştıramadığı topa Aykut Demir penaltı noktasının sağından kafa vuruşunu yaptı. Kaleci Ali Ahamada´nın üzerinden geçen topu Samba Sow çizgi üzerinden kafayla çıkarmayı başardı. 22.dakikada, Bosingwa´nın Deniz Türüç´e ceza alanı içinde yaptığı müdahale sonrasında hakem İlker Meral penaltı noktasını gösterdi. Diego Biseswar´ın sağ ayağıyla yerden yaptığı vuruşta kaleci Onur Kıvrak sağına giden topu yatarak çelmeyi başardı. 35.dakikada, Diego Lopes´den seken top sonrasında ceza alanı içinde bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Marko Marin sağ ayağıyla yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 38.dakikada, Erkan Zengin´in ceza yayı içinden yaptığı sert şutta yerden giden top kale direğini sıyırarak yandan auta çıktı. 40.dakikada, Erkan Zengin´in sol kanattan gönderdiği uzun pas sonrasında ceza alanı içinde topu önüne çok iyi alan Sefa Yılmaz sol ayağıyla yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi. İlk yarının bitiminde Samba Sow´un sağ kolunun kırıldığı haberi ulaştı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. İlk yarı Trabzonspor´un 2-0´lık üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya başlayan taraf Kayserispor oldu. İkinci yarının hemen başında Aytaç Kara, Larrys Mabiala´nın ceza alanı içinde yaptığı müdahale sonrasında yerde kaldı ve hakem İlker Meral penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanmak için topun başına Muhammet Demir geçti. Muhammet Demir´in sağ ayağıyla yerden yaptığı vuruşta kaleci Ali Ahamada sağına giden topu yatarak çelmeyi başardı. 67.dakikada, Kayserispor, önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Topla birlikte hareketlenen Adnane ceza yayı için vuruşunu yaptı. Kaleci Onur Kıvrak´tan dönen topu iyi takip eden Diego Lopes ceza alanı sol çaprazından uygun durumda vuruşunu yaptı ancak kaleci Onur bir kez daha gole izin vermedi. 79.dakikada, sol çaprazdan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen Kayserispor da Zeki Yavru sol çaprazdan sağ ayağıyla vuruşunu yaptı. Barajda Marko Marin´in kafasından seken top kaleci Onur Kıvrak´ı yanıltı ve top ağlarla buluştu. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika ilave edildi. Başka gol olmayınca karşılaşma, Trabzonspor´un 2-1´lik üstünlüğü ile son buldu.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’