KAYSERİ TÜRKİYE KUPASI´NDA TURLADI

KAYSERİ TÜRKİYE KUPASI´NDA TURLADI

Z.KÖMÜRSPOR 0-1 KAYSERİSPOR

Kayserispor, Türkiye Kupası 2.tur mücadelesinde Zonguldak Kömürspor´a konuk oldu. Mücadele Kayserispor´un 1-0 üstünlüğü ile son buldu.

Türkiye Kupası 2.tur mücadeleleri bugün yapılan maçlarla devam etti. Kayserispor Zonguldak Kömürspor ile karşılaştı. Mücadele sarı-kırmızılı ekibin 1-0 üstünlüğü ile son buldu.
Zonguldak Karaelmas Köksal stadyumunda oynanan karşılaşmayı, hakem Emre Malok yönetti.
Zonguldak Kömürspor maça,Mustafa Söylemez,Ferhat Samancı,Harun Torun,Burak Et, Turan Yılmaz, Selçuk Vural, Fatih Uyar,Mert Caymaz,Okan Eken, Hüseyin Yılmaz ve
Onur Eriş on bir ile başlarken, Kayserispor ise maça, 27 Kayacan Erdoğan,Berkan Emir, Cüneyt Köz,Mustafa Akbaş,Barış Özbek,Diego Lopes,Deniz Türüç, Mijailovic,Sinan Bakış
Oğulcan Çağlayan ve Yakubu on biri ile başladı.
Sarı-kırmızılı ekibe turu getiren golü 36.dakikada Sinan bakış attı.
Karşılaşmanın önemli anları ise şekilde:
Karşılaşmanın ilk önemli pozisyonu Kayseispor´dan geldi. 21.dakikada Barış topu sağ kanattan getirdi ve ortaladı. Lopez´in kafa vuruşunda top az farkla yandan auta gitti.28. dakikada Kömürsporlu Selçuk´un ortasını Kayserispor´un kalecisi Kayacan iki hamlede kurtararak, tehlikeyi önledi. 36.dakikada ceza sahası dışından Kayserisporlu Oğulcan vuruşunu kömürspor kalecisi çeldi. Kaleciden dönen topu Sinan Bakış, topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı Kayserispor´un üstünlüğü ile tamamlandı. 63.dakikada Barış sol kannattan serbest vuruş kullandı. Kömürspor kalecesi Mustafa, topu uzaklaştırdı ve tehlikeyi önledi. 65. Dakikada Deniz Türüç yerini Sow´a bıraktı. Karşılaşmada başka gol olmayınca, mücadele Kayserispor´un 1-0´lı üsütünlüğü ile son buldu. Bu sonucun ardından Kayserispor, Türkiye kupasında bir üst tura çıkmış oldu.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı