Kayseri Valiliğinden

Kayseri Valiliğinden

Gaziler Ve Yakınlarına İftar Yemeği ...

Kayseri Valiliği öncülüğünde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından gaziler ve yakınlarına iftar yemeği verildi.
Kayseri Şeker Fabrikası tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Kamçı´nın yanı sıra Vali Yardımcıları Mehmet Emin Avcı, Baha Başçelik, Zekeriya Güney, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer, kamu kurum ve kuruluşlarının il ve bölge müdürleri ile gaziler ve yakınları katıldı.
İftar yemeğinde bir konuşma yapan Vali Kamçı, Ramazan ayında bulunduğumuz bu mübarek günlerde, gaziler ve yakınları ile iftar sofrasında buluşmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Mübarek Ramazan ayının milletimiz, İslam alemi ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Ülkemize yönelik terör saldırılarında, terörle mücadelede ve 15 Temmuz´da düzenlenen darbe girişiminde canını siper ederek gazi olan vatandaşlarımızın, aynı zamanda İstiklalimizin ve İstikbalimizin de teminatı olduklarını ifade eden Vali Kamçı, şöyle devam etti:
?Sizlerin verdiği mücadele ile bugün burada huzur ve güven içerisinde olduğumuzu biliyoruz. Bize düşen sizin bıraktığınız yolda vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza, bağımsızlığımıza ve kardeşliğimize sahip çıkmaktır. Göstermiş olduğunuz bu mücadelenin karşılığını bu dünyada sizlere verebilmemiz elbette mümkün değil. Sizlere, sevdiklerinizle birlikte hayırlı uzun ömürler diliyorum. Allah sizlerden razı olsun.?
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer ise vatanı için büyük fedakârlıklar gösteren şehitlerimize ve gazilerimize minnet borçlu olduklarını ifade ederek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak her zaman şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti.
Konuşmaların ardından Vali Kamçı, gaziler ve yakınlarının sorunlarını dinleyerek, onlarla fotoğraf çektirdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor