Kayseri Valiliği´nden

Kayseri Valiliği´nden

Şehit Aileleri Ve Yakınlarına İftar Yemeği ...

Kayseri Valiliği´nce tertiplenen iftar yemeğinde ilimizde ikamet eden şehit aileleri ve yakınları ağırlandı?
Vali Süleyman Kamçı´nın ev sahipliğinde özel bir salonda düzenlenen iftar yemeğine, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12.Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün, Vali Yardımcıları Mehmet Emin Avcı, Baha Başçelik, M. H. Nail Anlar, Zekeriya Güney, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yirik, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Sevim, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer, kamu kurum ve kuruluşlarının il ve bölge müdürleri ile şehit aileleri ve yakınları katıldı.
İftar yemeğinde bir konuşma yapan Vali Kamçı, tarih sahnesinde, dünden bugüne, aziz şehitlerimizden aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve beraberlik içerisinde varlığımızı sürdürdüğümüzü ifade ederek, tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize ise huzurlu ve mutlu bir ömür diledi.
Şehitlerimizin bizlere emaneti olan bu güzel topraklara sahip çıkmanın, gelecek kuşaklara gönenç içinde bir ülke bırakmanın, ülkemize ve şehitlerimize karşı en büyük görevimiz olduğunu vurgulayan Vali Kamçı, şöyle devam etti: ?Sizler dinini, vatanını, milletini, sevdiklerini muhafaza etmek için aziz canını Allah´a teslim etmiş olan şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetlersiniz. Ramazan ayında bulunduğumuz bu anlamlı günlerde Allah´tan tüm şehitlerimize yeniden rahmet, siz kıymetli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.?
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak şehit ve gazi yakınlarımızın her daim yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade ederek, bu güzel iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.
Konuşmaların ardından Vali Kamçı, şehit ailelerive yakınlarının sorunlarını dinleyerek, onlarla fotoğraf çektirdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor