KAYSERİ VALİLİĞİNDEN

KAYSERİ VALİLİĞİNDEN

GAZİLER VE YAKINLARINA İFTAR YEMEĞİ

Kayseri Valiliği öncülüğünde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından gaziler ve yakınlarına iftar yemeği verildi.

Özel bir restoranda gerçekleştirilen iftar yemeğine Vali Kamçı´nın yanı sıra Kayseri milletvekili İsmail Tamer, 12.Hava Ulaştırma Üs Komutanı Tuğg. Selçuk Aygün, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Dursun Büyükbaş, Vali Yardımcıları Mehmet Emin Avcı, Ali Uslanmaz, Baha Başçelik, Dr. Mehmet Hüseyin Nail Anlar, Zekeriya Güney, İl Müftüsü Doç.Dr.Şahin Güven, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan, kamu kurum ve kuruluşlarının il ve bölge müdürleri ile gaziler ve yakınları katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Vali Kamçı, ?Tarih boyunca hür, bağımsız ve başı dik yaşamış, işgal ve esarete alışık olmayan bu asil ve büyük millet, bugün de bu cennet ülkede, siz kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimiz sayesinde yine hür yaşamaya devam etmektedir. Sizler, bu vatan, bu bayrak ve Yüce Türk milletinin ebedi varlığı ve bütünlüğünü koruma uğruna, yurdun her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtan kahramanlarsınız. Tarih boyunca olduğu gibi şimdi de, vatanı için canını ortaya koymaktan çekinmeyen siz aziz gazilerimiz ve şehitlerimizin fedakârlığı sayesinde, ülkemize içeriden ve dışarıdan yönelen gizli ve açık düşmanlar emellerine asla ulaşamayacaklar. Biliniz ki; Şehit ve gazilik mertebesinin ulviyetine inanan her Türk insanı gibi devletimiz de, siz vatan evlatlarının her zaman yanında olmuş ve olmaya da devam edecektir.? Diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer ise ? Sizler, şehitlerimiz ile birlikte Cumhuriyetimizin teminatı ve temel taşlarısınız. Sergilediğiniz kahramanlık, cesaret ve fedakârlıklarla Türk Milleti´ne her zaman güç ve ilham kaynağı oldunuz. Sizler için yapılan her şey, bu eşsiz hizmetlerinizin ve fedakârlıklarınızın bir karşılığı veya bedeli olamaz. Asil milletimizin esareti kabul etmeden ve bağımsızlığından taviz vermeden yaşamasının temelinde, sizin bu kutsal vatana olan aşkınız, kahramanlığınız ve cesaretiniz yer almaktadır.? Diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Kamçı, gaziler ve yakınlarının sorunlarını dinleyerek, onlarla yakından ilgilendi

Program Doç.Dr.Şahin Güven tarafından yapılan dua ile sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi