KAYSERİ VALİSİ GÜNAYDIN

KAYSERİ VALİSİ GÜNAYDIN

TREND TOPİC OLDU

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, okulların tatil edildiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Öğrenciler, Vali´ye twit yağdırdı.

Kayseri´nin yeni Valisi Şehmus Günaydın, dün akşam okulların 1 günlüğüne tatil edildiğini duyurması ile sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi. Sosyal paylaşım sitelerinden birisi olan Twitter´da kendisine ait hesaptan aşırı buzlanma tehlikesi nedeniyle eğitime bugün için 1 günlüğüne ara verildiğini duyurunca Vali Günaydın, binin üzerinde yorum aldı. Takipçisi binlerce artan Vali Günaydın´ın tatil yönündeki duyurusu binlerce kez Retweet ve beğeni aldı. Vali Günaydın´ın yaptığı duyuruya istinaden oldukça ilginç yorumlar da yapıldı. Vali Şehmus Günaydın´ın twitter´daki duyuruya yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

"Güzel valim ellerinizden öpeyim. Bu mutlu haberi bizlere sundunuz. Öğrencileri mutlu ettiniz. Çok büyük bir sevaba girdiniz´, ´Şehmussss baaabbaa gayseriyi yaktın gavurdun´, ´Gadalarını alırım senin sosis´, ´Valim neden tatil yaptın okul kantini işletiyoruz yarin ödemeler var tatil iptal olsun´, ´bazı kahramanların pelerini yoktur´, ´Ne büyük adamsın valimmm gadanı alıyımmm´, ´Vali bey melikgaziyi açar mısınız lütfen zaten haftasonu var 1 gün daha ben kardeşimi evde çekemem lütfen ya´, ´Baba ver elini öpüyüm´, ´Sen bizim baştacımızsın sen bizim gururumuzsun heyt beee´, ´Gayseri evimiz Şehmus babamız´, ´Vali 9´a kadar yaziliya çalistim. Yenimi geldi aklına tatil yapmak. Derhal geri çek. Yarin okula gidelim´, ´Vali baba gel pazartesiyi de tatil et´, ´Sen var ya sen şu gençliğin umudusun kral kraaaaalll´, ´En iyi vali bizim vali´, ´Valimmm sen nasıl bir kralsınnn´, ´Canim sehmus amcacim seviyorum sizi."


Haber Kaynak : İHA

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi