KAYSERİ VALİSİ SÜLEYMAN KAMÇI TÜM VATANDAŞLARI

KAYSERİ VALİSİ SÜLEYMAN KAMÇI TÜM VATANDAŞLARI

?15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü? etkinliklerine davet etti.

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Türk halkının gösterdiği kahramanlıkla dünya tarihine adını yazdırdığı 15 Temmuz Hain Darbe ve İşgal Girişimi´nin yıl dönümünde tüm vatandaşları ?15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü? etkinliklerine davet etti.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN´ın halkımızı sokaklara davet etmesi üzerine 15 Temmuz´da esnafından çiftçisine, memurundan işçisine, gencinden yaşlısına, erkeğinden kadınına meydanları hınca hınç dolduran Kayseri halkının Cumhurbaşkanımızın ?görev tamamlanmıştır? emrine kadar meydanları terk etmediğini, biz biriz ve bu vatan bizim diyerek demokrasi ve vatanına sahip çıktığını hatırlatan Vali Kamçı, Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak geçen 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen ve gazi olan vatandaşlarımızın, 11 Temmuz´da başlayan ve 5 gün sürecek ?15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü? etkinliklerinde Kayseri´de de anılacağını ifade etti.
Vali Kamçı, Türk Halkının 15 Temmuz gecesi milli iradeye sahip çıktığını ifade ederek, "İhaneti asla unutmayacak, unutturmayacağız. Ülkemizi, devletimizi, Milli irademizi gasp etmeye kalkışan FETÖ Paralel İhanet Çetesi ve tüm işbirlikçilerine meydanlardan bir kez daha haykıracağız. Milletimizin şanlı direnişini kutlayacak, canını seve seve vatan uğruna veren aziz şehitlerimizi rahmetle anacağız. 15 Temmuz Cumartesi akşamı bütün vatandaşlarımızı şanlı Türk Bayrağımızla birlikte Cumhuriyet Meydanında gerçekleştireceğimiz Demokrasi Nöbetine davet ediyoruz. " diye konuştu.
15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın kurulacak platformla tüm Türkiye´ye canlı yayında hitap edeceğini ifade eden Vali Kamçı, 15 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00´de Cumhuriyet Meydanında başlayacak olan ?Demokrasi Nöbeti?nin gece boyu sürecek çeşitli etkinliklerle sabah namazına kadar devam edeceğini belirtti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti