KAYSERİ VOLEYBOL´DA HEDEF 1.LİG

KAYSERİ VOLEYBOL´DA HEDEF 1.LİG

ŞAHİN ?YOĞUN TEMPO İLE YENİ SEZONA HAZIRLANIYORUZ?

Bayanlar Voleybol 2.Ligi´nde mücadele edecek olan Kayseri Voleybol, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın hazırlık dönemine ilişkin açıklamalarda bulunan Antrenör Harun Şahin, ?Hayırseverler ve iş adamları bizim takımımıza sahip çıkmalı? dedi.

Geride kalan sezon başarılı bir grafik çizen Kayseri Voleybol, sezonu 4.sırada tamamlamış ve 1 puanla play-offa katılma hakkını yitirmişti.

Yeni sezonda aynı sıkıntıları yaşamak istemeyen Kayseri Voleybol, hazırlıklarını Antrenör Harun Şahin nezaretinde sürdürüyor. Talas Spor Salonu´nda gerçekleştirilen antrenmanlarda deyim yerindeyse oyuncuların pestili çıkartılıyor. Antrenör Şahin, antrenman boyunca oyuncuları ile yakından ilgileniyor ve isteklerini yerine getiremeyen oyuncularına uyarılarda bulunuyor.

Yeni sezon hazırlıklarına ilişkin açıklamalarda bulunan Antrenör Harun Şahin şöyle dedi: ?Yeni sezon hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor. Yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Hem Atatürk hem de Talas Spor Salonu´nda çalışmalar yapıyoruz. Hedefimiz, play-off yolunda emin adımlarla ilerlemek. Sporcularımızın hemen hepsi genç sporcular. Bu sporcularımızla, profesyonel 2.Lig´de emin adımlarla yürümeye çalışacağız. Geride kalan yılda, play-offu 1 puanla kaçırmıştık. İnşallah iyi işler yaparak, sezon sonunda Türkiye Voleybol 1.Ligi´ne çıkmak istiyoruz. Birkaç yeni transferimiz oldu. Gelen sporcularımızın hepsi genç. Kendi sporcularımızdan da takımımıza yeni oyuncular kazandırdık. Bu çocuklarımızdan gelecekte yararlanmak istiyoruz. Biz, büyük kulüplerden transfer yapmaktan ziyade, burada yetiştirdiğimiz sporcuları oralara göndermek istiyoruz. Kayseri´nin takımı olarak kendi çocuklarımızla mücadele ettiğimiz için gururluyuz.?

Sponsor bulamadıklarından dert yanan Şahin sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?Bu çocuklar Kayseri´nin çocukları. Maddi durumu iyi olan çocuğumuz yok. Biz, spor yapmak istiyoruz. Bir yerlere ulaşsınlar istiyoruz. Aynı zamanda kaliteli bir eğitim aldırmak için çaba içerisindeyiz. Kayseri´deki hayırseverlerimiz ve iş adamlarımız, desteklerini bekliyoruz. Bizleri yalnız bırakmasınlar. Bizler, maddi getirisi olduğu için bu işi yapmıyoruz. Rakip takımların bütçeleri çok yüksek. Buna rağmen onları yenebiliyoruz. Bize sahip çıkmalarını istiyoruz.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak