KAYSERİ YÜKSEK ÖĞRENİM VE YARDIM VAKFI

KAYSERİ YÜKSEK ÖĞRENİM VE YARDIM VAKFI

YÖNETİM KURULU GÜVEN TAZELEDİ

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi´nin (NNYÜ) kurucu vakfı, Kayseri Yüksek Öğrenim ve Yardım Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Genel kurulda, Vakfın mevcut Yönetim Kurulu oy birliği ile yeniden göreve seçildi.

NNYÜ Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda yapılan Genel Kurula Kayseri Yüksek Öğrenim ve Yardım Vakfı,NNYÜ Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, Kayseri Ticaret OdasıYönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve Vakıf üyeleri katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan Genel Kurulda Divan Başkanlığını Yalçın Besceli yaptı.

Kayseri Yüksek Öğrenim ve Yardım Vakfı Yönetim Kurulu veNNYÜ Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, gündem maddelerinin tek tek görüşülerek oy birliği ile karara bağlandığı Genel Kurulda, Vakfın çalışmaları hakkında Vakıf üyelerine bilgiler verdi. Kurucu vakıf olarak, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi´ni her yıl olduğu gibi bu yılda desteklemeye maddi ve manevi olarak devam ettiklerini ve edeceklerini belirten Mustafa Nevzat Özhamurkar, ?Bu memlekete vatan ve millet aşkıyla dolu Cumhuriyet ilkelerine bağlı nesiller yetiştirecek olan Üniversitemizin daha iyi şartlara sahip olması için elimizden gelen gayretleri göstereceğiz? dedi.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve Rektör Prof. Dr. Kerim Güney´de Genel Kurulda birer konuşma yaptı. Konuşmasında muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için eğitime yatırım yapılmasının gerektiğini hatırlatan Gülsoy, ?En büyük hayırseverlik eğitime yapılan hayırdır. Eğitime bir kum zerresi kadar dahi yapılacak destek bu ülkenin kalkınmasına katkı verecektir. Bizim eğitilmiş insan gücüne ihtiyacımız var? dedi.

NNYÜ Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney ise Vakıf üyelerine Üniversite hakkında bilgiler verdi. Rektör Güney konuşmasında şunları söyledi: ?Biz, öğrencisi çok olan bir üniversiteden ziyade, saygın bir Üniversite olmak en önemli hedefimizdir. Üniversitemiz bünyesinde sağlıklı, konforlu ve temiz bir ortamda beslenme, barınma ve etkin bir şekilde ders çalışma imkânı oluşturulmuştur. Üniversitemiz çağdaş eğitim veren özgün bir bilim yuvasıdır. Eğitim alanlarımız günümüz modern eğitim araçlarıyla ve laboratuvar cihazlarıyla donatılmıştır?

Genel Kurulda ayrıca Kayseri Yüksek Öğrenim ve Yardım Vakfı´nın Mustafa Nevzat Özhamurkar, Nurettin Özgen, Mahmut Özbıyık, Gönen Gürler, Suat Altmışyedioğlu,  Hüseyin Mercan, Ertuğrul Büyüknalbant, Ali Rıza Hasoğlu ve Sadullah Çetin´den oluşan mevcut Yönetim Kurulu, Vakıf üyelerinin oy birliği ile yeniden göreve seçildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı