KAYSERİ 2.YARIYA MAĞLUP BAŞLADI!

KAYSERİ 2.YARIYA MAĞLUP BAŞLADI!

Spor Toto Süper Lig’de sezonun ikinci yarısına deplasmanda Bursaspor maçıyla başlayan Kayserispor aradığı galibiyeti Bursa da bulamayarak ikinci yarıya 2-1 mağlubiyetle başlamış oldu.

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, sezonun 18. Haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızlı temsilcimiz Kayserispor, sezonun ikinci yarısının ilk haftasında Bursaspor’un konuğu oldu. Maça her iki takımda hızlı başladı.

 

BURSASPOR 2-1 KAYSERİSPOR

 

Kayserispor’da yeni transfer Ceyhun Gülselam’ın ilk on birde sahaya çıktığı maçta ilk tehlikeli pozisyonu 4.dakikada Batalla ile Bursaspor yakaladı. Ara paslar ile ceza sahası ön çizgisi dışına kadar gelen Bursaspor’da topu önünde bulan Batalla sert bir vuruş çıkardı ancak top az farkla auta çıktı. Bu atağın ardından ilk on beş dakikalık bölüm tipik orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Maçın 18.dakikasında Arjantinli oyuncu Pablo Mouche’nin ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Bobo topu kalecinin yanından ağlara göndererek durumu 1-0’a getiren golü kaydetti. 25.dakikada kontra atağa çıkan rakip takım Bursaspor’da, sol çaprazdan topu önüne alan Pinto, Eren’i şık bir çalımla geçerek kaleci Ertuğrul ile karşı karşıya kaldı. Sağ ayağının içi ile sert bir vuruş çıkaran Pinto durumu 1-1’e getiren golü kaydetti. Bu golün ardından maçın temposu da arttı. Orta sahayı her iki takımda hızlı geçerken hem temsilcimiz Kayserispor hem de rakip takım Bursaspor tehlike pozisyonlar yakalasa da bunları değerlendiremedi. Maçın 40.dakikasında yine hızlı çıkan Bursaspor’da maçın etkili ismi Pinto sert bir vuruş çıkardı. Kaleci Ertuğrul’dan dönen topu Bursasporlu oyuncu Belluschi tamamladı ve durumu 2-1’e getiren golü kaydetti. Her iki takım içinde oldukça bol pozisyonlu geçen ilk yarı Bursaspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısına her iki takımda kontrolü başladı. Her iki takımda orta sahalarını kalabalık tutarken maçın 60.dakikasına kadar tipik orta saha mücadelesi devam etti. Bursaspor’un etkili isimlerden Batalla ve Pinto Kayserispor defansını oldukça zorladı. Maçın 76.dakikasında Bobo ile önemli bir pozisyondan daha yararlanamayan Kayserispor, maçın sonuna kadar aradığı golü bulamayınca maçta Bursaspor’un lehine 2-1’lik skor ile sona erdi. Bu sonuçla Kayserispor 19 puanda kalırken sıralamada ise 15.sırada kalırken Bursaspor 24 olan puanını 27’ye yükselterek maç fazlası ile 5.sıraya yerleşti. (Haber: Mustafa GÜRBÜZ)

 



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı