KAYSERİ AKADEMİSYEN ODALARI TOPLANTISI YAPILDI

KAYSERİ AKADEMİSYEN ODALARI TOPLANTISI YAPILDI

Kayseri Akademisyen Odalar Platformu Toplantısı 16 Kasım 2012 Cuma günü 12. Bölge Kayseri Eczacı Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda Akademisyen Odaların bundan sonraki yapılanması ve izleyeceği yol haritası konu edildi. Başkanlar konuyla i

Kayseri Akademisyen Odaları Platformu Sekretaryalığını yürüten Kayseri SMMM Odası Başkanı Suat Özsoy, toplantıya katılan Kayseri Kent Konseyi Başkanı Hakan Mahiroğlu’na katkılarından dolayı plaket sundu.
Toplantıda yapılan değerlendirmeler neticesinde, Kayseri Akademisyen Odaları, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını şiddetle kınadı.
Gazze’ye çoluk çocuk demeden yaptığı kanlı saldırılar sonucu çok sayıda kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olan İsrail’i kınayan Akademisyen Odalar şu açıklamayı yaptılar:
“Müslümanların yıllardır çile çektiği, zulüm gördüğü ve katledildiği ülke olan Filistin, İsrail’in bitmek bilmeyen insanlık dışı saldırılarına bir kez daha uğramıştır. Bu saldırılar sonucu masum Filistin halkı ve çocuklar ölürken, bizler inanıyoruz ki, zulüm ile var olanın sonu elbette berbat olacaktır. Yıllardır masum Filistinli kardeşlerimize bu zulmü yapan İsrail’in de hak ettiği sonu bulacağına inanarak İsrail’i şiddetle kınıyor ve Gazze’de insanlık dışı yöntemlerle katledilen masum insanların hesabının bir gün mutlaka sorulacaktır. Hiç bir ülke, uluslararası hukukun üzerinde olamaz. İsrail'in saldırısına karşı uluslararası toplumun da gereken tepkiyi göstermesi elzemdir”.
Akademisyen Odaları Platformu şu odalardan oluşuyor: Kayseri SMMM Odası, Kayseri Barosu, Kayseri Eczacı Odası, Kayseri Mimarlar Odası, Kayseri Tabip Odası, Kayseri Diş Hekimleri Odası, Kayseri Veteriner Hekimler Odası, Kayseri Makine Mühendisler Odası, Kayseri Kimya Mühendisleri Odası, Kayseri Jeoloji Mühendisleri Odası, Kayseri Jeofizik Mühendisleri Odası, Kayseri Ziraat Mühendisleri Odası, Gıda Mühendisleri Odası Kayseri İl Temsilcisi, Kayseri Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası, Kayseri Peyzaj Mimarları Odası.

 



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor