KAYSERİ, ANTEP HAMAMINDA TERLEDİ

KAYSERİ, ANTEP HAMAMINDA TERLEDİ

GAZİANTEP 3-0 İ.M. KAYSERİSPOR

Süper Lig’in 15.haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşan İstikbal Mobilya Kayserispor, karşılaşmanın ilk yarısını 0-0 berabere sonuçlandırmasına karşın ikinci yarı da kalesinde gördüğü gollerle karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Süper Lig’de sancılı bir dönem yaşayan ve ligin alt sırasından kurtulma mücadelesi veren İstikbal Mobilya Kayserispor deplasmanda oynadığı Gaziantepspor maçından istediğini almadı.

Karşılaşmanın daha ilk dakikalarından itibaren oyunda denge kurmaya çalışan temsilcimiz İstikbal Mobilya Kayserispor, rakibin ataklarını güçlükle savuşturabildi. Karşılaşmanın 9.dakikada Gaziantep takımı tabelayı değiştirme fırsatına yaklaştı. Ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Güray Vural tarafından çekilen şut, kaleyi bulmadı.26.dakika da bu sefer JuniorMorais, Kayserispor ceza sahasına girmeden kaleye şut çekti, ancak son anda kaleci Silviu Lung topu kontrol ederek pozisyonun sonuçlanmasına engel oldu.33.dakika da sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Güray Vural ceza sahasına ortasını yaptı ancak sarı-kırmızılıların savunması topu uzaklaştırdı. 45.dakika da ise İstikbal Mobilya Kayserispor, tabelayı değiştirme fırsatını yakaladı. Ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Artem Kravets’in kullandığı şut kaleyi bulmadı ve ilk yarı başladığı gibi 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarsında bazı değişiklikler oyuna başlayan her iki tarafta gol yollarında etkili olmak için karşılıklı ataklarını sıklaştırdılar. 67.dakika da sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan Oğuz Ceylan ceza sahasına ortasını yaptı ancak savunma topu uzaklaştırdı. Bu ataktan saniyeler sonra bu sefer sahneye çıkan Güray Vural topu sağ kanattan ceza sahası içine kadar getirdi vuruşunu da yaparak topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. 72.dakika da yine Gaziantep’ten OlarenwajuKayode ceza sahası dışında sağ çaprazdan bulduğu gol ile farkı ikiye çıkarttı. Maçta dengeler tamamen Gaziantep eline geçmişti. Maçın 90.dakikasında İstikbal Mobilya Kayserispor’da Djedje’nin, Gaziantepli Kenan’a yaptığı hareketkarşılaşmanın hakemi tarafından penaltı olarak değerlendirildi. Penaltı atışını kullanan Kayode topu ağlara göndererek maçın skorunu da ilan etmiş oldu. Bu golle karşılaşmayı Gaziantepspor 3-0 kazanmış oldu.

Haber: Murat Turp



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak