KAYSERİ BAROSU BAŞKANI ALİ KÖSE OLDU

KAYSERİ BAROSU BAŞKANI ALİ KÖSE OLDU

Kayseri Barosu'nda gerçekleştirilen üç adaylı seçimin galibi Ali Köse oldu. Köse sonuçların açıklanmasının ardından “Ben değil  bütün Kayseri Barosu olarak  biz kazandık diyoruz” değerlendirmesinde  bulundu.

Kayseri Barosu'nun Şeçimli Olağan Kongresi önceki gün tamamlandı.  Üç adayın başkanlık için kıyasıya mücadele verdiği yarışın sonunda ipi göğüsleyen Ali Köse oldu.  Seçim sonrasında açılan 12 sandıktan çıkan oylar sonrası Ali Köse ise 703 oy alarak başkanlık koltuğuna otururken, genel kurula başkan olarak giren Cavit Dursun 584, üçüncü aday Durdu Mehmet Yalçın 482 üyenin oyunu aldı.

Kayseri Barosu’nun henüz çiçeği burnunda Başkanı Köse sonuçların açıklanmasının ardından yaptığı değerlendirmede “Ben değil biz olarak bütün Kayseri Barosu olarak kazandık diyoruz” ifadesini kullanıp, şunları kaydetti.    "İlginç bir seçim süreci yaşadık. 5. sefer yapılmış genel kurul ve seçimlerimizi bugün tamamlayabildik. Seçim demokratik bir ortamda gerçekleşti. Sıkıntı ve sorun olmadı. Seçim sonucu da bu şekilde tecelli etti. İnşallah hayırlı uğurlu bir sonuç olur. Kazanan, aday olan ve kazanamayan bütün meslektaşlarımı tebrik ediyorum. Biz slogan olarak "Demokrasi Güzel Şey" dedik. Gerçekten güzel ve önemli bir şey. Bunun yanında da sevgi, saygı ve barışma dilinin baroda hakim olmasını istiyoruz. Ben değil biz olarak bütün Kayseri Barosu olarak kazandık diyoruz. Ben bütün meslektaşlarımızın bizim listeyle kazanmasından dolayı sevinç duyacağını umuyorum. Biz çünkü hepsini seviyoruz"



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”