KAYSERİ BİLDİĞİNİZ GİBİ!

KAYSERİ BİLDİĞİNİZ GİBİ!

Süper Lig'in düşüş yaşayan iki takımının mücadelesinde puanlar paylaşıldı. Anadolu'nun iki güçlü takımı Kayserispor ve Gaziantepspor, kozlarını Kadir Has'ta paylaştı. 90 dakikası büyük bir mücadeleye sahne olan maçta ise gülen taraf olmadı ve

Süper Lig’de galibiyete hasret olan takımların mücadelesinden beraberlik çıktı. Temsilcimiz Kayserispor sahasında konuk ettiği Gaziantepspor maçında ilk yarıda öne geçmesine karşın ikinci yarıda kalesinde gördüğü golle istediğini alamadı.  Maçın ilk bölümlerinde etkili olan taraf Kayserispor olurken ev sahibi ekip, Gökhan Ünal ve Troisi'yle tehlikeli ataklar geliştirdi. Zaman zaman Biseswar'ın hızlı koşuları da Antep kalesini bunalttı. Gaziantepspor'da özellikle Muhammet'in formsuzluğu, hücumda konuk ekibi olumsuz etkilerken Dany’in defanstaki bunaltıcı oyunu Kayserispor forvetine gün yüzü göstermedi. Kayserispor'un aradığı gol 44. dakikada geldi. Hızlı gelişen atakta Biseswar’ın ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan Ünal, şık bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını devreye 1-0 öne soktu.

 

KAYSERİSPOR 1-1 GAZİANTESPOR

 

İkinci yarıya hızlı giren ise Antep ekibi oldu. Elyasa'yla ikinci yarının ilk dakikalarından itibaren baskısını ortaya koyan Gaziantep’te eşitlik 57.dakikada geldi. Oyuna ikinci yarıda giren Popov’un serbest vuruşunda kale alanında arka direkte bulunan Elyasa kafayla topu ağlara göndererek skoru 1-1’e taşıdı ve oyunda dengeyi sağladı. Ancak maçın özellikle son bölümlerinde etkisini arttıran Kayserispor, son dakikaya kadar gol için yüklense de istediğini alamadı ve karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla Kayserispor 26 puana yükselirken Gaziantepspor puanını 20'ye çıkardı. Bu maçta ilk defa Teknik Direktör Şota aleyhine yapılan tezahüratlarda dikkatlerden kaçmadı. 

 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’