KAYSERİ ÇITAYI YÜKSELTTİ!

KAYSERİ ÇITAYI YÜKSELTTİ!

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile oynayacak olan Kayserispor, hazırlıklara devam ediyor. Son 3 haftada oynadığı maçlardan galibiyetlerle ayrılan temsilcimiz Kayserispor'da moraller yerine geldi.

Eskişehirspor maçının hazırlıklarına önceki gün başlayan sarı-kırmızılı takımda Cangele dışında eksik veya sakat oyuncu bulunmazken, Teknik Direktör Şota Arveladze, Kardemir Karabükspor maçını değerlendirdi.

 

ŞOTA “DEVRE ARASI HAZIRLIKLARI ÇOK ÖNEMLİ”

 

Teknik Direktör Şota “Maçın kontrolü bizdeydi. Golün geleceğini biliyordum. İlk devrenin son dakikasında Gökhan Ünal'ın ve Amrabat'ın attığı çok güzel bir goller vardı. Maçın kontrolünün değişmesiyle rakip açılmaya biraz mecbur kaldı. Güzel bir galibiyeti hak ettik. Bu şekilde yola devam edeceğiz" dedi. 

İlk devrenin son iki maçının önemli olduğu kadar ikinci devrenin de bir o kadar önemli olduğuna dikkat çeken Şota, "Oyuncularıma da sürekli bunu anlatıyorum. Son iki maç kadar devre arası hazırlıkları da önemli. Devre arasından hemen 5 gün sonra antrenmanlara başlayacağız. İlk maç iyi bir sonuç almalıyız. Her şey bizim için çok önemli" diye konuştu.

 

ŞOTA “AMRABAT’A ZAMANI GELİNCE YARDIMCI OLACAĞIZ”

 

Amrabat hakkında basında sıkça yer almaya başlayan transfer haberlerine Kulüp Başkanı Recep Mamur'un açıklamasından sonra da devam edilmesi ile ilgili olarak konuşan Şota, "Amrabat hakkında transfer ile ilgili konuyu kesinlikle kulüp olarak kapatmıştık. Kulüp yöneticileri çıkıp açıklama yaptı. Ayrıca Amrabat bizim lider bir oyuncumuz. Onun takım içindeki davranışları çok mutlu ediyor bizi. Çünkü kendisi de biliyor takımın ve kurumun onun için ne yaptığını. Onun karşılığını bir gün mutlaka vereceğiz, yardımcı olacağız, ancak şimdi önemli olan Kayserispor" ifadelerini kullandı. (İHA)

 

 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’