KAYSERİ ERCİYESSPOR, LİDERLİK AŞKINA!

KAYSERİ ERCİYESSPOR, LİDERLİK AŞKINA!

PTT 1.Lig temsilcimiz Kayseri Erciyesspor, ligin 9.haftasında sahasında karşılaşacağı Boluspor hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Karşılaşma bugün saat 20.00’de Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

PTT 1.Lig’inin lideri olan mavi-beyazlı temsilcimiz Kayseri Erciyesspor, ligin 9.haftasında sahasında ağırlayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

ÖZKÖYLÜ, “KAZANMAK ZORUNDAYIZ”

 

Hacı Boydak Kulüp Tesisleri’nde yaptığı son antrenmanda, Teknik Direktör Osman Özköylü, takımı Boluspor maçına hazırladıklarını ifade etti. Özköylü yaptığı açıklamada, “Ligde 2 haftadır lideriz. Bunu sezon sonuna kadar taşıyıp, liderlik değil şampiyonluk istiyoruz. Geçen hafta aldığımız Samsun beraberliğini sahamızda telafi etmek istiyoruz. Tam kadro olarak bütün hafta boyunca çalıştık. Hazır olduğumuzu düşünüyorum. Kazanmak zorundayız çünkü rakibimiz Çaykur Rizespor kazandı ve maç fazlasıyla üstümüze çıktı. Taraftarımızın da desteğiyle sahamızdaki bu maçtan 3 puanla ayrılıp liderliği geri almak istiyoruz.” dedi.

Kayseri Erciyesspor ile Boluspor, bugün saat 20.00’de Kadir Has Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Çağatay Şahan yönetecek. (Haber: Murat TURP)



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti