KAYSERİ KAFİLESİ BAYRAMDA VAN’DA GİDECEK

KAYSERİ KAFİLESİ BAYRAMDA VAN’DA GİDECEK

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, düzenlediği basın toplantısıyla depremzedelere işçileri ile birlikte 4 Milyon TL yardım topladıklarını söyledi. Holding olarak Van’a yardımların devam edeceğini belirten Boydak, Kurban Bayramda Büyü

    Van’da yaşanan depremin ardından yardımlar giderek artıyor. Boydak Holding bünyesinde çalışan İşçi ve memurlar tarafından kurulan fon ile birlikte toplanan 4 Milyon TL’lik yardımı depremzedelere gönderdi. Boydak Center’de düzenlenen bilgilendirme toplantısında ilk olarak konuşan Boydak Holding Pazarlama Müdürü Bilal Uyanık, oluşturulan fon hakkında bilgiler verdi. Deprem sonrasında Van’daki ticari hayatın yeniden hareketlenmesi için çalışma başlattıklarını dile getiren Uyanık, bu konuda her türlü girişimde bulunacaklarını vurguladı.

     Daha sonra konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ise geçmişte yaşanan Marmara Depremine de gerekli her türlü yardımı yaptıklarını ve sırasının şimdi de sıranın Van Erciş’de olduğunu söyledi. Fabrikalarında çalışan İşçi ve memurlar ile oluşturdukları fon ile toplam 4 milyon TL yardım topladıklarını hatırlatan Boydak, “ Deprem’den hemen sonra bölgeye ilk etapta acil ihtiyaç malzemelerini gönderdik. Şimdi ise toplanan paranın yarısını Kızılay, Kimse Yokmu, gibi derneklere verdik. Diğer yarısını ise bölgede zarar gören bayilerimiz ve esnaflarımız için kullanacağız” diye konuştu.

Boydak, yardımlarının halen devam ettiğini ve bu bağlamda işçilerin yevmiyelerinin yarısını deprem bölgesine bağışladıklarını belirtti.  Boydak öte yandan Kurban Bayramında Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki başkanlığında 160 kişiden oluşan kafileyle Van’a giderek kurbanlarını orada keseceklerini dile getirdi.

 

 

 



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”