KAYSERİ KAYIPLARDA!

KAYSERİ KAYIPLARDA!

Spor Toto Süper Lig temsilimiz Kayserispor sezonun 5.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Mersin İdman Yurdu ile oynadığı müsabakada sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı.

Sarı-kırmızılı temsilcimiz Kayserispor, Süper Lig’in 5.haftasında karşı karşıya geldiği Mersin İdman Yurdu ile sahasında 2-2 berabere kaldı ve sezonun üçüncü iç saha maçında da galibiyet ile tanışamadı.

 

Karşılaşmada galibiyeti hedefleyen her iki ekipte karşılıklı ataklarda ilk anlarda aradıklarını bulamadılar. 23. dakikada Khizanshvili'nin ara pasıyla sol kanattan topla buluşan Amrabat ceza sahasına kadar girdi. Amrabat'ın yerden ortasıyla Gökhan Ünal gelişine vurdu ve meşin yuvarlağı ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Ardından 24.dakika da gelişen Mersin İdman Yurdu atağında Nduka'nın soldan ortasıyla ceza sahası içerisindeki Nobre gelişine vurdu. Kaleci Navarro'dan dönen topu tekrar Nobre tamamladı ve takımının beraberlik golüne bir dakika sonra imza attı. Heyecanın yükseldiği maçta 41. dakikada Santana'nın hatalı pasını değerlendiren Moritz, kaleyi terk eden Navarro ile ceza sahası dışında karşı karşıya geldi. Aşırtma vuruşa elle müdahale etmesiyle hakem Tolga Özkalfa, kaleci Navarro'ya kırmızı kart gösterdi. 42. dakikada Mersin İdman Yurdu'ndan Zurita'nın kullandığı serbest vuruşta Nobre, güzel bir vuruşla kalecinin solundan meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve ilk yarıyı 2-1 Mersin’in önde bitirdiğini ilan etti.

 

KAYSERİSPOR 2-2 M.İDMAN YURDU

 

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Kayserispor oldu. 51. dakikada Gökhan Ünal'a faul yapan İlhan, ikinci sarı kartı görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. 74. dakikada sol kanattan Amrabat'ın ortasıyla ceza sahası içerisindeki Gökhan Ünal'ın gelişine vuruşuyla meşin yuvarlak filelerle buluştu ve beraberlik golü gelmiş oldu. Maçta eşitliği sağlayan Kayserispor baskılı futboluna devam etti ancak son vuruşlarda etkisiz kalması galibiyet golünü getirmedi ve maç 2-2’lik skor ile sona erdi. Kayserispor bu beraberlikle puanını 4’e çıkartırken mersin İdman Yurdu da 10 puana çıkartmış oldu. (spor servisi)

 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’