KAYSERİ PROTOKOLÜ BAYRAM TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ

KAYSERİ PROTOKOLÜ BAYRAM TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ

TÖRENE İLİMİZ PROTOKOLÜNÜN YANI SIRA DAVETLİLER KATILDI

Valilik tarafından düzenlenen program ile kamu görevlileri ve vatandaşlar bayramlaşmak için bir araya geldi.

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma merasimine AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız ve İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Vali Yardımcısı Nail Anlar, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ve protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

Bayramlaşma merasiminde konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, şöyle dedi: “Türkiye’nin özellikle pandemi sürecindeki normalleşme ile alakalı geldiği noktada bir önceki Kurban Bayramı'na nazaran daha dikkatli olarak eş, dost, akraba ve tanıdıklarımızla görüşeceğimiz bir bayrama inşallah girmiş bulunuyoruz. Tabi ki bu bizi rehavete sürüklemeden, normal sınırlar içerisinde hem hijyen hem de sosyal mesafeye dikkat ederek bayramlaşmalarımızı tamamlamamız lazım. Filistin başta olmak üzere İslam alemine uygulanan zulmünde kalkmasını bu vesile ile temenni ediyorum. Ben Kayserili hemşehrilerimizin, bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Allah sağlıklı ve sıhhat içerisinde nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de, şöyle konuştu: “Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyor. Bayramlar kardeşliğin, sevginin ve muhabbetin ön plana çıktığı, Allah’ın rızasını kazanmak için kurban kesildiği bir bayram yaşıyoruz.”

Vali Yardımcısı Nail Anlar ise, şunları kaydetti: “Rabbimize hepimizi bir Kurban Bayramı'na daha kavuşturduğu için hamd ediyoruz. Bu mübarek günlerin ülkemize, bütün İslam alemine ve insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum. Korona virüs gölgesinde 3 bayram geçirdik. Salgın henüz son bulmamış olsa da bu bayramı diğer 3 bayramdan farklı olarak idrak ediyoruz. Milyonlarca vatandaşımız aşılarını oldular. Henüz olmayanlar da aşılarını olmaya devam ediyorlar. Uyduğumuz tedbirler ve aşılama geleceğe güvenle bakmamızı sağlayacak. Bu salgının çözümü artık bellidir. Elde bulunan verilen Covid-19’un aşı ile ortadan kalkacağını bilimsel olarak ortaya koymuştur. Çünkü aşı hastalığı önlemekte ya da hiç fark edilmeyecek seviyede geçirilmesini sağlamaktadır. Ayrıca bulaştırıcılığını da önlemektedir. Vatandaşlarımızdan aşılarını yaptırmalarını önemle rica ediyorum. Bundan sonrasında ve özellikle bayram günlerinde maske, mesafe ve temizlik konusunda dikkatli olmalıyız ki bu bayram salgın dönemindeki ilk bayramımız olsun. Yola çıkacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına harfiyen uymalarını, yola yorgun çıkmamalarını özellikle rica ediyorum.”

İlimiz protokolü buradaki bayramlaşmanın ardından Kartal Şehitliği, Polis Şehitliği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini de ziyaret etti. 

Haber: Şevket Tekin



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti