KAYSERİ SANAYİ ODASINA ZİYARET

KAYSERİ SANAYİ ODASINA ZİYARET

Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan ve Belediye Başkan adayları Kayseri Sanayi Odası'na ziyaret gerçekleştirdiler…Ziyartte konuşan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik Merkezde merkezi hükümetin, yerelde de yerel yönetimlerin fuzuli m

Saadet partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan, Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik ile İlçe Belediye Başkan adayları Kayseri Sanayi Odasına ziyarette bulundu. Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak tarafından karşılanan adaylar Kayseri sanayisinin durumunu konuştu.

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik “ Bugün ki Sanayi Odası ziyaretinde gördük ki üretici sıkıntılı, eski ve yeni sanayi ziyaretinde gördük ki orta sanayi sıkıntılı, Pazar ziyaretlerinde gördük ki pazarcı sıkıntılı. Sayın Başbakan bu seçimi genel seçim havasına sokmak istiyor. Bizde ona sesleniyoruz. Üretici, esnaf, pazarcı, işçi, memur sıkıntılı 12 yıl boyunca takip edilen siyaset halkı bu duruma getirdi. Bugün gerçekleştirdiğimiz Develi ziyaretinde gördüğümüz çiftçi ve köylüde sıkıntılı halde" dedi.

 

Özçelik sözlerinin devamında  "Erciyes mastır projesine harcanan para yılda sadece 3 ay hizmet edecek tesisler yerine, Rahmetli Erbakan hocamızın dediği gibi ağır sanayi projeleri için harcanmış olsaydı. Bugün Kayseri ekonomi anlamında daha çok mesafe katederdi. Bugün Kayseri’de üretici kesimi çekip alırsak, Kayserinin Siirt, Hakkari, Şırnak’tan bir farkımız kalmayacak. Bu yüzden merkezde merkezi hükümet, yerelde de yerel yönetimler fuzuli masraf yerine üreticiye, sanayiciye, çiftçi ye destek sağlaması gerekir” diye konuştu.

 



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”