KAYSERİ SMMM GRUBU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KAYSERİ SMMM GRUBU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kayseri SMMM Grubu, Kayseri Serbest Mali Muşavirler ve Muhasebeciler Odası’nda (KSMMMO) yapılacak olan seçime adaylığını açıkladı.

 

Kayseri SMMM Grubu adına açıklama yapan Grup Başkanı Ali Yedikaya, “Kayseri SMMMO seçimleri ile ilgili çalışmalarımız sonucunda değerli meslektaşlarımızı layıkıyla temsil etmek evrensel standartlarda şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan, kurumsal yönetim anlayışını ilke edinen, ekip çalışmasını ön planda tutan ve komisyonları etkin olarak çalıştıracak vizyon sahibi meslek mensupları, Kayseri SMMM Grubu adı altında seçime girme kararı almış bulunmaktayız” diye konuştu.

Yedikaya konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Hizmet etmek amacıyla çıkılan bu yolda, değerli üyelerimizin hür iradeleri odamızın yeni kurullarının ve yönetim kurulunun oluşmasına katkı sağlayacaktır. Demokrasinin işlerliği noktasında sivil toplum kuruluşlarının aktif oalarak sahip çıkılması gerektiği ortadadır. Bu noktada Kayseri SMMM Grubu olarak bizlerinde üstlendiği misyon bu doğrultudadır. Hiçbir siyasi görüşün, hiçbir grubun tesiri altında kalmadan sadece meslektaşlarımızı hizmet etmek, doğruyu uygulamak ve mesleğin gerçek işlerliğini kazandırmak ve odanın bütün kurullarının meslek mensuplarında dahil olacak şekilde aksiyon ve heyecanla çalışmak ve bunu gelenek haline getirmek olacaktır."



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor