KAYSERİ TANINMIYOR!

KAYSERİ TANINMIYOR!

Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Fenerbahçe’yle karşılaşan Kayserispor sahadan 4-0 mağlup ayrıldı. İlk yarısı 1-0 sona eren karşılaşma da oyun ve hakemin kötü yönetimi sonucun 4-0 olarak ortaya çıkmasına neden oldu.

Süper Lig’de son haftalarda mağlubiyetler alan ve bu durumdan kurtulmak için çıkış arayan Kayserispor deplasmanda zirve hesabı yapan Fenerbahçe ile karşılaştı. Kadro dışı kalan ve Afrika Uluslar Kupası'na giden Amrabat ile birlikte sakatlığı bulunan yeni transfer Biseswar da kadroda yer almaması sarı-kırmızılılar da büyük sıkıntıların ortaya çıkmasına neden oldu.

 

FENERBAHÇE 4-0 KAYSERİSPOR

 

Karşılaşmanın daha ilk dakikasından itibaren ev sahibi takım Fenerbahçe’nin baskılı oyunu sahada Kayserispor da futbolculara zor anlar yaşattı.  10.dakikada Pekarik'in geri pasında kaleci Navarro, topu uzaklaştırmakta geç kalınca araya çok iyi giren Alex, takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Sarı lacivertliler, ilk 25 dakikalık baskılı futboluyla Kayserispor’a hiç fırsat tanımazken, önemli fırsatları da kullanamadılar. İlk yarının ikinci bölümünde dengeyi sağlayan Kayserispor, net fırsatı Abdullah ile buldu ama kullanamadı.

 

İkinci yarıda Kayserispor’un oyunda dengeyi sağlamasıyla birlikte rakip kalede ataklarda sıklaştı. Tam beraberlik golü gelecek dendiği noktada ortaya hakem Bülent Yıldırım girdi. 66.dakikada Stoch'un içeri çevirdiği topa Eren'in yerde kayarken elle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı noktasını gösteren Bülent Yıldırım bu kararıyla sarı-kırmızılı oyunculardan büyük tepki aldı. Alex’in kullandığı penaltı atışı skoru 2-0'a getirdi. 79. dakikada müthiş gollerin adamı Stoch, harika bir gole imza attı. Alex'in pasında sol çaprazdan muhteşem bir şut çıkaran Slovak yıldız, skoru 3-0'a getirdi. Tam maç bitti derken 90.dakikada Bienvenu ile bir gol daha bulan Fenerbahçe, maçı 4-0 kazanıp puanını 45'e yükseltti. Kayserispor böylece 26 puanda kalırken 11.sıraya geriledi. Fenerbahçe ise 45 puanla 2.sırada yer aldı.

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti