KAYSERİ VALİLİĞİ’NDEN UYARI

KAYSERİ VALİLİĞİ’NDEN UYARI

"15 GÜN EVDE KAL" VİDEOSU

Kayseri Valiliği, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında hazırladığı Sadece 15 gün" başlıklı video hazırladığı video ile ilimiz sakinlerini evlerinde kalmaya davet etti. Sayıları her geçen gün aratan Koronavirüs vakalarını azaltmak için Vali Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç imzası ile vatandaşlara gönderilen SMS’ler ile 15 süre ile zorunlu kalmadıkça sokağa çıkılmaması tavsiye edildi.

Kayseri Valiliği ülkede son dönemde Kovid-19 vakalarının artması nedeniyle çocukların rol aldığı, okul ve park gibi farklı mekanlarda çekilen görüntülerden kamu spotu hazırladı. Kovid-19 salgınına dikkati çekerek vatandaşları 15 gün evde kalmaya davet eden 5 çocuk, videoda şu isteklerde bulundu: "Sadece 15 gün evde kalırsak hep birlikte bunun üstesinden gelebiliriz. Sağlığımız için, geleceğimiz için 15 gün evde kal Kayseri. Gerekmedikçe 15 gün evden çıkmıyoruz Kayseri. Sıralarımızı doldurmamız için sadece 15 gün evde kalalım. Lütfen duyarlı olalım Kayseri, birlikte başarabiliriz."Kayseri Valisi Şehmus Günaydın da videoyu, "Lütfen çocuklarımızın bu çağrısına duyarsız kalmayalım." notu ve "Gerekmedikçe 15 gün evden çıkmıyoruz Kayseri."

Öte yandan Sayıları her geçen gün aratan Koronavirüs vakalarını azaltmak için Vali Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç imzası ile vatandaşlara gönderilen SMSler ile 15 süre ile zorunlu kalmadıkça sokağa çıkılmaması tavsiye edildi.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor