KAYSERİ YENİ YILA NASIL GİRDİ ?

KAYSERİ YENİ YILA NASIL GİRDİ ?

2013 yılını noktalayıp yeni bir yıla, yeni umutlarla taze bir başlangıç yaptık. Geçtiğimiz yılın bütün olumsuzluklarının geride kalmasını temenni ederek merhaba dediğimiz yeni yılın ilk saatlerinde tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de sağlık ve emniyet mens

Kayserililer yeni yıla girmenin coşkusunu yaşarken, sağlık ve emniyet mensupları yeni yıla mesai başında girdi. Sağlık ekipleri kentte yaşanacak olası kazalara karşı hazır bulunurken, İl Emniyet Müdürlüğü Muhabere Şube Müdürlüğü ekipleri de MOBESE kameralarını sıkı şekilde takip ederek şüpheli şahıslara karşı önlem aldı.

Yeni yıla görev başında giren emniyet mensupları durumdan şikayetçi olmadıklarını dile getirirken, aynı şeklide 2014’ü görev başında şifa dağıtarak giren sağlık ekipleride "Birileri tatil yaparken birilerinin çalışması lazımdır. Önemli olan çalışmak değil devletimize ve milletimize hizmet vermemiz. Bu işi ben yapmasam başkası yapardı. Bizde resmi tatil yoktur. Devlete ve millete hizmet etmek için iş başındayız" değerlendirmesinde bulundular…

Muhabere Şube Müdürlüğü Bürolar Amiri Sadık Rahat da, "Biz vatandaşın huzurunu ve güvenliğini korumak için 24 saat görev başındayız. Bu yılda yine huzur ve güvenlik için elimizden gelen bütün tedbirleri aldık. Sokakta ki ekiplerimiz, bizde burada MOBESE`deki arkadaşlarımız ile birlikte şehrimizin 130 noktasındaki MOBESE kameralarımız ile toplumumuzun huzuru için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" diye konuştu.

Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan ilimiz sakinleri yeni yılı coşku ile karşıladılar. Hep bir ağızdan 10`dan geriye sayıp, saat 00.00 olunca konfeti patlatıp, dilek balonu uçurarak 2014’ün ilk dakikalarını renklendiren Kayserililer, oyun havaları eşliğinde eğlenerek yeni yılın keyifli geçmesi ,sıkıntıların 2013 yılında kalması temennisinde bulundurlar…..

Öte yandan 2014 yılının 7. dakikasında Kayseri Doğum Evi Hastanesinde dünyaya gözlerini açan ve yeni yılın ilk bebeğine `Yaren` isimi verildi. 3 kilo 120 gram ağırlığında doğan Aydın-Neslihan Sarptaş çiftinin ilk çocuğu olan Yaren`in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken dünyaya gözlerini açtığı ilk anlarda kendini kameralar karşısında buldu. Yaren, ilk pozunu da annesinin kucağında verdi.

Yaren`in annesi Neslihan Sarptaş, ilk çocuklarının dünyaya geldiğini söyleyerek, "Hayırlı evlat olmasını istiyorum. İnşallah bu yılbaşında iyilik, sağlık, mutluluk getirir bize. Bunları söylüyorum ben. Bu ilk çocuğumuz. İsmini Yaren koyduk" dedi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor