KAYSERİ´DE 2016 YILINDA

KAYSERİ´DE 2016 YILINDA

İNSAN HAKLARI İHLALİ İLE İLGİLİ 3 ŞİKAYET OLDU

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı: "Kayserimizde insan hakları ihlaliyle alakalı fazla bir şey çıkmıyor"
İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri, İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası dolayısıyla Kayseri Valisi Süleyman Kamçı´yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kamçı, "Kayserimizde insan hakları ihlaliyle alakalı fazla bir şey çıkmıyor" dedi.
İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri, İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası dolayısıyla Kayseri Valisi Süleyman Kamçı´yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Vali Kamçı ziyaret öncesinde İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
Burada bir konuşma yapan Vali Kamçı, Kayseri´de insan hakları ihlaliyle ilgili fazla şikayet olmadığını söyledi. Kamçı, "Kurulumuz, insan hakları ihlalleriyle alakalı müracaatları değerlendiriyor. Çok şükür Kayserimizde insan hakları ihlaliyle alakalı fazla bir şey çıkmıyor. Çünkü olmuyor. Bu da güzel bir şey. İnşallah hiç olmaz. İnsan haklarının dünyanın hiçbir yerinde ve ülkemizde ihlal edilmemesi en büyük temennimizdir. Devletlerin varlığı, sürekliliği ve insan haklarının en iyi olması için çalışılıyor. 15 yıldır AB´ye üye olma anlamında Türkiye´de birçok değişiklikler oldu. Bunların hepsinin yapılması ama biz AB´ye üye olalımdan daha çok insan haklarımızın hak ettiği seviyeye ulaşmasıyla alakalıdır. Ben buna inanıyorum. Bu anlamda herkes üzerine düşen görevi yapıyor. İnsan hakları dünyanın her tarafından halledilmiş bir problem değildir ama her geçen gün bununla ilgili çalışmalar devam ediyor. İllerde de birkaç yıl önce bu kurullar kuruldu. Amaç, insan haklarının ihlal edilmemesi ve insanların haksızlığa uğramamasıdır" ifadelerini kullandı.
Kayseri Valiliği Hukuk İşleri Şube Müdürü Necla Yiğit de, 2016 yılı içerisinde insan hakları ihlaliyle ilgili olarak 3 tane şikayet alındığını ve bu şikayetlerin araştırıldığında insan hakları ihlalinin olmadığını belirtti.


Haber Kaynak : İHA

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ