KAYSERİ´DE BİR İLK

KAYSERİ´DE BİR İLK

15 DİN GÖREVLİSİ AŞERE-İ TAKRİP KURSUNU BAŞARI İLE TAMAMLADI ?

Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesinde yapılan yazılı açıklamada ilimizde bir ilk olan ve 2014 yılında başlayan Aşere-i Takrib ve Tayyibe Kursunu 15 Din Görevlisinin başarı ile tamamladığı duyuruldu?Açıklamada kursu başarıyla tamamlayan din görevlilerinin tertiplenen törenle plaketle onurlandırıldığı da vurgulandı?
Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası Kayseri Şubesinden yapılan yazılı açıklama da ilimizde bir ilk olan ve 2014 yılında başlayan Aşere-i Takrib ve Tayyibe Kursunu 15 Din Görevlisinin başarı ile tamamladığı duyuruldu?
Açıklamada konuyla ilgili olarak şöyle denildi? ?Kayserimizde bir ilk olan 2014 yılı mart ayında başlayan Aşere-i Takrip ve Tayyibe kursundaki arkadaşlarımız geçtiğimiz salı günü kıraat kurulu başkanı Osman ŞAHİN, Fatih OKUMUŞ ve Yaşar ÇUHADAR hocalarımızın yapmış olduğu sınav neticesinde 15 din görevlisi arkadaşlarımız sınavı kazanıp başarılı olmuşlardır.25.04.2017 salı günü kursu başarıyla bitiren din görevlilerimizle Diyanet-Sen Kayseri Şubemizde kahvaltılı toplantı yaparak arkadaşlarımızı sendikamız adına plaketle ödüllendirdik. Proğramımıza İl müftümüz Sayın Doç.Dr.Şahin Güven, Melikgazi İlçe müftümüz Sayın Musa Dolar, Kocasinan İlçe müftümüz Sayın Yahya Çankaya, Talas İlçe müftümüz Sayın Esat Yapıcı, Hacılar ilçe müftümüz Sayın Mehmet Özbek hocalarımız katıldılar.Proğramın sonunda Diyanet-Sen Kayseri Şubemiz adına Kayseri İl müftümüz,İlçe müftülerimiz ve Şube başkanımız tarafından Kursiyerlere Plaket takdimi yapıldı.Başta davetimize katılan İl müftümüze,İlçe müftülerimize ve mezun olan Aşere-i takrip Kursiyerlerimize Diyanet-sen Kayseri Şubesi adına teşekkür ediyoruz?
İlimizde bir ilk olan Aşere-i Takrib ve Tayyibe Kursu´nu başarı ile tamamlayan kursiyerlerin listesi ise şöyle oluştu? Metin Yalçınkaya, Abdullah İSLAM,Ömer EĞERCİ, Mehmet Deniz KARAKURT,Cuma İĞDE, Ahmet TEMEL,Yasin ÇALIŞKAN, Mustafa ORAK, Abdul Hakim YILMAZ, İSMAİL ORAK, İbrahim ORAK, Zübeyir MIZRAK,Yasin AKSOY, Yücel YURT,İsmail GÜLTEKİN?
Haber: C.ÜSTEN



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ