KAYSERİ´DE BÜYÜK PANİK

KAYSERİ´DE BÜYÜK PANİK

LİG KADERİNİ BAŞAKŞEHİR, GENÇLER VE FENER MAÇI BELİRLEYECEK

 

Kayserispor, son 4 maçta sadece 1 puan aldı. 23 puanla ateş hattındaki takımların hedefi haline geldi. Öte yandan Kayserispor, Başakşehir maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Sezonun ikinci yarısına istediği başlangıcı yapamayan takımlardan Kayserispor, son 4 maçta sadece 1 puan aldı ve 23 puanla ateş hattındaki takımların hedefi haline geldi. Sarı-kırmızılı ekipte, Başakşehir maçının hazırlıkları başlarken camiayı fikstür paniği sardı.
Başakşehir deplasmanından sonra evinde Gençlerbirliği´ni konuk edecek olan Kayserispor ardından Kadıköy´e Fenerbahçe´ye gidecek. Tolunay Kafkas´ın öncülüğündeki Kayserispor´un bu 3 maçtaki performansı ligdeki kaderini doğrudan etkileyecek.
Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, Başakşehir maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Antrenmanda futbolcuları ile yakından ilgilenen Kafkas, sık sık uyarılarda bulunuyor. Başakşehir maçının önemine dikkat çeken Kafkas, futbolcuları ile yaptığı konuşmada şöyle dedi: ?Geride kalan 3 haftada iyi futbol oynuyoruz ancak kazanamıyoruz. Bu durum bizi alt sıralara yaklaştırıyor. Başakşehir maçı bizim çıkış maçımız olacak. Kazanacağız ve sonraki maçlara bakacağız. Sizlere güveniyorum. Elinizden gelenin en iyisini yapmanızı istiyorum.?
Başakşehir-Kayserispor maçı, cuma günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu´nda oynanacak. Zorlu 90 dakika saat 20:00´da başlayacak. (SPOR SERVİSİ)



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı