KAYSERİ´DE CİNAYET

KAYSERİ´DE CİNAYET

ÇOBAN, BABA-OĞULU ÖLDÜRDÜ

Sarıoğlan İlçesi Alamettin Mahallesi´nde bir otomobil içinde ölü olarak bulunan 47 yaşındaki Bülent Aslan ile 12 yaşındaki oğlu Yusuf Can Aslan´ın aralarında husumet olduğu öğrenilen ve hayatını çobanlık yaparak kazanan Soner S. Tarafından öldürüldükleri ortaya çıktı?

Önceki gün akşam saatlerinde Sarıoğlan ilçesi Alamettin Mahallesi´nde yaşanan ve iddiaya göre 37 yaşındaki Bülent Aslan ile oğlu 12 yaşındaki Yusuf Can Aslan, 38 YN 274 plakalı otomobilde vurulmuş olarak gören köylüler durumu hemen jandarmaya ihbar ettiler...

Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri yaptığı kontrolde yaşamlarını yitirdiklerini belirledikleri baba-oğulun cenazelerini otopsi yapılmak üzere Sarıoğlan Devlet Hastanesi Morgu´na kaldırıldılar?

Çifte cinayetle ilgili soruşturma başlatan jandarma, Aslan ailesi ile aralarında husumet olduğunu belirlediği köyde çobanlık yapan Soner S.´yi yakalayarak gözaltına aldı?

Zanlı sorgusunda ?Bülent Aslan daha önce beni darp ederek kişisel eşyalarımı gasp etmişti. Bu olayı jandarmaya bildirirsem kulağını keserim diye beni tehdit etti. Bu nedenle aramızda husumet vardı. Önceki gün akşam 17.45 sıralarında hayvanları mahalleye getirdiğimde karşılaştık. Beni döveceği korkusu ile elimde bulunan av tüfeği ile ateş ettim" şeklinde ifade vererek baba oğlu öldürdüğünü itiraf etti?

Katil zanlısı Soner S´nin jandarmadaki işlemleri tamamlanmasının ardından Sarıoğlan Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünden geçirilerek,  adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Katil zanlısı Soner S´nin, daha önce Bülent Aslan´ın ağabeyi tarafından darp edildiği, Zanlının, henüz 12 yaşındaki Yusuf Can Aslan´ı da şahit bırakmamak için öldürdüğü öne sürülürken, hayatını kaybeden 37 yaşındaki Bülent Aslan´ın 4 çocuğu bulunduğu ve eşinin 5 aylık da hamile olduğu öğrenildi.



Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Soba iki kardeşi hayattan kopardı

Gece kartallarının denetimleri devam ediyor