KAYSERİ´DE GAZİANTEP MESAİSİ SÜRÜYOR

KAYSERİ´DE GAZİANTEP MESAİSİ SÜRÜYOR

KAFKAS ?GAZİANTEP´DEN PUANLA DÖNECEĞİZ?

Spor Toto Süper Lig´in 5.haftasında Gaziantepspor´a konuk olacak olan Kayserispor´da, maç hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Dün yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, ?Gaziantep´ten puanla döneceğiz? dedi.

Süper Lig´in 4.haftasında Trabzonspor´a sahasında 1-0 mağlup olan Kayserispor, ligin 5.haftasında deplasmanda oynacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Minyatür kale maç ile son buldu.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Kafkas, şöyle konuştu
?Trabzonspor maçında haketmediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kaldık. Futbolun içinde bunlar var. Takım olarak iyi yoldayız. İlk dört haftadaki en iyi futbolumuzu oynadık. Kendimizi dahada geliştirerek, yolumuza devam edeceğiz. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Hücum konusunda eksiklerimiz var. Hücum çalışıp, daha iyi Kayserispor izlettirmek istiyoruz. Zorlu bir deplasman maçına gideceğiz ligde kolay maç yok. Her maçı ayrı ayrı değerlendirmemiz gerekiyor. Gaziantep, genç ve dinamik bir takım tıpkı bizim gibi. Hava sartları oldukça sıcak olacak. Pazar 17.00´da oynayacağız karşılaşmayı. Biz puanla dönmek istiyoruz. 1 olur 3 olur ama puan alacağız. Elimizden geleni yapacağız.?
Yeni transfer Yakubu´nun performansına ilişkin açıklamalarda da bulunan Kafkas sözlerini şu şekilde sonlandırdı:
?Yakubu´nun antrenman ve maç eksiği var. Birazda yaşı ileride. Onun ritme girmesi ve formda olması, biraz zaman alacak gibi gözüküyor. Bu oyuncuyu yavaş yavaş kullanmaya başladık. Yakubu´da diğer oyuncular gibi bu takımın önemli bir parçasıdır. Dişlilerin arasında mekanizmanın içerisinde olacak.?



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak