KAYSERİ´DE GEKAS SESLERİ

KAYSERİ´DE GEKAS SESLERİ

KAYSERİSPOR, GOLCÜ OYUNCUYA RESMİ TEKLİF YAPACAK

   Gol sıkıntısı çeken Kayserispor, Yunan golcü Gekas´ı renklerine bağlamak için çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı ekip önümüzdeki günlerde golcü oyuncuya resmi teklifte bulunacak.
Spor Toto Süper Lig´in 12 haftalık bölümünde 10 puan toplayan ve gol yollarında aşırı sıkıntı çeken Kayserispor, Yunan golcü Gekas ile ilgileniyor.
Sarı-kırmızılıların, sezon başından beri Vanderley ve Yakubu´dan istenilen verimi alamamasından ötürü devre arasında forvet hattına yapacağı takviyeyi yurt içinden gerçekleştirmesi bekleniyor. Sürpriz bir şekilde Eskişehirspor ile yollarını ayıran Yunan golcü Theofanis Gekas için nabız yoklayan Kayserispor, şartların oluşması halinde sözleşme yapacak.
Bu sezon 10 resmi karşılaşmada forma giyen 35 yaşındaki forvet 5 defa rakip fileleri havalandırmıştı. Gekas, Eskişehir´de oynanan ve Kayserispor´un 3-1 üstünlüğü ile sona eren Eskişehirspor-Kayserispor maçında takımının tek golünü kaydetmişti.
5 sezondur Türkiye´de oynayan Yunan golcü, 84 maçta 50 gole imza atmıştı. 6 sarı kart gören Theofanis Gekas, sadece 1 kez kırmızı kart görmüştü. Yunan golcü, daha önce de Samsunspor, Konyaspor, Akhisar Belediyespor formaları giymişti.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak