KAYSERİ´DE KAR YAĞIŞI

KAYSERİ´DE KAR YAĞIŞI

HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Kayseri ve Yozgat´ta yağan kar hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kayseri´de 13 kişi sobadan sızan gazdan zehirlendi. Yozgat´ta ise uçan bir çatı nedeniyle park halindeki araçlar zarar gördü.
Kayseri´de gece saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı, sabah saatlerinde de etkisini gösterdi. Yağan kar ile beraber Kayseri kent meydanı beyaza büründü. Vatandaşlar da yağan kar ile beraber yürümekte zorluk çekti. Karın mevsimi olduğunu ve geç yağdığını söyleyen vatandaşlar, "Karın mevsimi artık geldi. Kar berekettir, güzeldir. Kar ilk defa yağdığı için sürücülerin de tedbirli olması lazım" dedi.
Öte yandan, yağan karla beraber Kocasinan Belediyesi´ne bağlı karla mücadele ekipleri de temizleme çalışmalarına başladı.

Yozgat´ta fırtına çatıyı uçurdu, araçlar zarar gördü
Yoğun tipi nedeniyle okulların bir gün süre ile tatil edildiği Yozgat´ta dün akşamdan itibaren kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinde ise bir apartmanın çatısı aracın üzerine uçtu.
Yozgat´ta dünden itibaren devam eden kar yağışı gece yerini tipi ve fırtınaya bıraktı. Kentte hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı ve tipi, sabah saatlerinde bir apartmanın çatısını uçururken şehir merkezinde ise belediye ekipleri karla mücadelelerini gece boyunca devam ettirdi.
Apartmanın uçan çatısı büyük bir gürültü ile sokak üzerinde park halinde bulunan aracın üzerine düştü. Aracın büyük hasar gördüğü bina sakinleri tedirginlik yaşarken Arif Yılmaz isimli vatandaş, ?Akşam geç saatlerden itibaren Yozgat´ta fırtına tipi çıktı. Araçlarımız zarar gördü. Çatılar uçtu. Bazı arabalarda hasarlar var. Yüksek bir gürültü geldi önce, arabaların alarmları ötemeye başladı. Aşağı indiğimizde arabalarımız bu haldeydi. Çatılar uçmuş komple aşağı inmiş? diye konuştu.


Haber Kaynak : İHA

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ