KAYSERİ´DE LİGE VEDA KAYSERİSPOR 0-2 ERZURUMSPOR

KAYSERİ´DE LİGE VEDA KAYSERİSPOR 0-2 ERZURUMSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 34. ve son haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor, evinde BB Erzurumspor´u konuk etti.

Spor Toto Süper Lig´in 34. ve son haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor, evinde BB Erzurumspor´u konuk etti. Kadir Has Stadı´nda oynanan maçta goller ilk yarıda geldi ve Erzurumspor, Kayserispor´u 2-0 yenmesine rağmen Süper Lig´den düştü.

Süper Lig´de son hafta karşılaşmaları oynandı. Alt sıralardaki takımlar için son derece kritik geçen mücadelelerden biri ise Kadir Has Stadyumu´nda sergilendi. Düşme hattından uzak olan Kayserispor, umutlarını son hafta maçına bırakan BB Erzurumspor´u konuk etti. Erzurumspor, Kayserispor karşısında ilk yarıda yakaladığı 2-0´lık üstünlüğü 90 dakika korudu ancak düşme hattındaki rakiplerinin aldığı sonuçlar neticesinde Erzurumspor yenmesine rağmen ligden düşmekten kurtulamadı.

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmaya Kayserispor´un vuruşu ile başlandı. 12. dakikada Kayserispor atağa çıkarken Lopes´e baskı yapan Tsahaba topu kaptı. Bu oyuncunun pası ile hareketlenen Taylan şık hareketler ile ceza sahasına girdi Taylan´ın üç oyuncuyu geçtikten sonra yerden vurduğu top ağlarla buluştu ve Erzurumspor, Kayseri deplasmanında 1-0 öne geçti. 24. dakikada savunmadan Sapunaru´nun uzun topuna hareketlenen Chery ile topun arasına zamanında giren Sehiç önemli bir atağı sonlandırdı.27. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Chery´n kalecinin soluna vurduğu topu Sehiç şık bir hareketle kornere çeldi. 37. dakikada defansın arkasına attığı topla hareketlenen Emrah´ın bu topuna hareketlenen Kaleci Lung tehlikeyi ayakları ile önledi.43. Dakikada ise kendi sahasında kaptığı topla hareketlenen Taylan ceza sahasına girerken müsait pozisyondaki Sunu´yu gördü. Bu oyuncunun yerden yaptığı sert vuruş ağlarla buluştu ve skor Erzurumspor adına 2-0 oldu. İlk yarı Erzurumspor´un 2-0´lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında da değişen olmadı. 54. dakikada gelişen atakta Tshabala´nın pasında topla buluşan Sunu´nun sol çaprazdan yaptığı vuruşta Lung topu kornere çeldi.58. dakikada Chery´nin ortası defanstan dönerken topu önünde bulan Varela´nın sert şutu Sehiç´in kucağında kaldı. 79. dakikada şık hareketler ile ceza sahasına giren Emrah´ın Kaleci Muammer ile karşı karşıya yaptığı vuruş direğin dibinden auta gitti. 89. dakikada Tshabala´nın yaklaşık 30 metreden vurduğu sert şutu Muammer parmaklarını ucuyla kornere çeldi. Son düdük ile birlikte Kayserispor taraftarı önündeki son maçını 2-0 kaybetti. Erzurumspor ise kazanmasına rağmen, rakiplerinin kaybetmemesinden dolayı Süper Lig´e veda eden taraf oldu. Kayserispor, 2018-2019 sezonunu 41 puan ve 10.sırada tamamladı.

 

HABER: MURAT TURP



Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak