KAYSERİ´DE TRANSFER HIZ KAZANDI

KAYSERİ´DE TRANSFER HIZ KAZANDI

Kayserispor, kalecisini buldu.

 Hakan Arıkan´la yollarını ayıran Sarı-kırmızılıların Touluse´un 24 yaşındaki file bekçisi Ahamada ile prensipte anlaştığı belirtildi.
Kayserispor´da Teknik Direktör Tolunay Kafkas´ın yönetime ara transferde en az 4 oyuncu istemesi yönetimi hızlandırdı. Beşiktaş´tan Mustafa ve Motta´yı isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Hakan Arıkan´la yolların ayrılmasının ardından Touluse´nin 24 yaşındaki kalecisi Ahamada ile anlaşma sağladı. Kayserispor´un, oyuncu ve kulübüyle her konuda anlaştığı, transferin yalnızca imza aşamasına kaldığı açıklandı.
Mustafa ve Motta´yla anlaşma sağlamaması durumunda ise sarı-kırmızılı yönetimin, Teknik Direktör Tolunay Kafkas´ın verdiği rapor doğrultusunda yeni oyunculara yöneleceği ve devre arası başlar başlamaz, imza şov yapacağı öğrenildi.
Öte yandan, sarı-kırmızılı ekip yarın Türkiye kupasında oynayacağı İnegölspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat sürdü. Futbolcular, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Sakatlığı netleşmeyen Derley dışında tüm futbolcular antrenmana katıldı.
Kayserispor-İnegölspor maçı, Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Saat 14:00´da başlayacak olan karşılamayı, hakem Ramazan Keleş yönetecek. Kayserispor G Gurubu´ndaki ikinci maçı öncesinde 3.sırada yer alıyor ve henüz puanı bulunmuyor.



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu