KAYSERİ´DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

KAYSERİ´DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Kayseri´de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde ticareti yapan 3 kişi adliyeye sevk edilirken, şahıslardan yapılan aramalarda çok sayıda suç unsuru ele geçirildi.

 Kayseri´de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde ticareti yapan 3 kişi adliyeye sevk edilirken, şahıslardan yapılan aramalarda çok sayıda suç unsuru ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan ve uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde ticareti yapan Ç. Ş. Ve S. Ş.´dan uyuşturucu madde satın aldıkları anlaşılan C. D., H. İ. Ş. Ve F. S. yakalandı. Şahıslarda yapılan aramalarda 1 adet alüminyum folyoya sarılı halde 0,12 gram sentetik kannabioid, 1 adet alüminyum folyoya sarılı halde 1,23 gram ve 1 adet alüminyum folyoya sarılı 0,57 gram gelen metamfetamin maddesi ile 1 adet cam aparat ele geçirildi. Aynı olayla bağlantılı olarak 38 plakalı araçta bulunan K. K. ve O. K.´de yapılan aramalarda 1 adet naylon içerisinde 0,53 gram kenevir bitkisi tohumları ve 1 adet alüminyum folyoya sarılı halde 0,17 gram gelen metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Öte yandan uyuşturucu madde ticareti yaptıkları değerlendirilen Ç. Ş. Ve S. Ş.´nin ikametlerinde yapılan aramalarda dolandırıcılıkta kullanıldığı öğrenilen ve geçersiz olan 184 adet 100 TL, 1 adet alüminyum folyoya sarılı satışa hazır vaziyette 0,50 gram gelen metamfetamin maddesi, 1 adet sigara ile karışık vaziyette 0,75 gram gelen sentetik kannabioid, 3 adet sigara ile karışık halde 2,25 gram gelen sentetik kannabioid, 1adet cam şişe içerisinde 0,85 gram gelen metamfetamin maddesi,2 adet alüminyum folyo, 3 adet defter kağıdına ve 2 adet alüminyum folyoya sarılı vaziyette 2,55 gram gelen sentetik kannabionid, iki ucu yakılmak suretiyle yapıştırılmış pipet içerisinde 0,20 gram gelen eroin maddesi, uyuşturucu madde tartımında kullanıldığı değerlendirilen 3 adet hassas terazi ele geçirildi.
Yakalanan şahıslardan H. İ. Ş, O. K. ve K. K. isimli şahıslar hakkında ?uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yapılırken, C. D,, Ç. Ş,, S. Ş. ve F. S. isimli şahıslar ise ?Uyuşturucu madde ticareti yapmak´ suçundan adliyeye sevk edildi.


Haber Kaynak : İHA

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü