KAYSERİ`DE HER ŞEY PLANLI

KAYSERİ`DE HER ŞEY PLANLI

Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`yi ziyaret etti. Bir süre önce genel kurulunu yapan Emlakçılar Odası`nın ziyaretinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Oda Başkanı Selim Atasoy`a emlak piyasasının durumunu soran ve piyasada hareketlilik olduğu bilgisini alan Başkan Özhaseki, şehirlerin yerinde sayması veya küçülmesi halinde gayrimenkul piyasasının da küçüleceğini, şehrin büyümesi halinde ise piyasanın da büyüyeceğini belirtti.
Melikgazi`de ilk belediye başkanlığına başladığında şehir nüfusunun 400 bin olduğunu hatırlatan Başkan Özhaseki, "O günden beri nüfus üç misli arttı. Şimdi merkez nüfusu 1 milyon 100 bin. Nüfusu üç misli artan bir şehirde kaçak yapı, gecekondu, kontrol dışı yapı çok olur. Ancak bizde kontrol dışı yapı yok. Her şeyde bir plan dahilinde hareket ediliyor. Önümüzdeki günlerde dönüşüm nedeniyle yıkılacak ve yeniden yapılacak yerler var. Bundan dolayı piyasa daha da hareketlenir" dedi.
Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy da şehir dışına çıktıklarında Kayseri`de yapılanlarla ilgili takdirleri duyduklarını ve bundan dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki daha sonra Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şubesi yöneticileriyle görüştü. Şube Başkanı Ayşe Uzunlu, Başkan Özhaseki`ye hayırlı olsun temennilerini ileterek, "Bugüne kadar çalışmalarımızda her zaman desteğinizi hissettik" dedi ve bundan dolayı teşekkür etti.



İhalelerde 50 milyon 905 bin TL gelir elde etti

Çim alanını 1 günde biçebilen aracı temizlik filosuna kattı

Şeffaf Oda'da 120. buluşma

Esnaf odalarından Özdoğan'a hayırlı olsun ziyareti

"Tarımda iyi bir noktaya geldik"

Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı