KAYSERİ'DE BİR İLK !

KAYSERİ

ÖĞRENCİ SERVİSLERİNDE KAMERALI TAKİP

HABERİ İZLE

Son günlerde sıkça tartışma konusu olan  öğrencisi  servisleri   bu kez güzel bir gelişme ile haber bültenimizde yer alıyor…   İlimizde  faaliyet gösteren  Tek Turizm Firması öğrenci servislerinde güvenliği daha  iyi sağlamak ve velilerin içini rahatlatmak maksadı ile  araçlarını kameralı sistemle takip etmek üzere harekete geçerek  araçların içine  kamera sistemi  kurdurdu… Böylelikle   araçlar hem GPS  takip sistemi ile  hem de kamera  sistemi ile takip edilebilecek. Artık veliler istedikleri an internet üzerinden aracın nerede olduğunu bilecek ve çocuğunu kameradan görebilecek.

Konu ile ilgili Kay Grup mikrofonlarına değerlendirme yapan Tek Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Saltık şunları kaydetti…   Değerli halkımıza ve geleceğimiz olan yarınlarımıza, yani çocuklarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına teknolojiyi takip edip eksik kalmama yönünde çalışmalarımız sürmektedir. Bu hizmetlerden biri olan kamera takip sistemi sayesinde ailelerimiz huzurlu yavrularımız daha emniyetli bir şekilde seyahat etmeleri sağlanmıştır. Bu sistem sayesinde velilerimizin gözleri arkada kalmayacak. Tek Turizm ailesi olarak da bu konuda hassasiyetimiz büyüktür ve bünyemizdeki araçlarımıza kamera takip sistemi uygulanmıştır. Kamera takip sisteminde evvela bizlere önder ve yardımcı olan, çalışmalarını takip ve takdir ettiğim Servisçiler Odası Başkanım Sayın Yavuz Ay'a ve çalışma arkadaşlarıma, emeği geçen herkese teşekkürlerimi bildirir saygılarımı sunarım.”

Öte yandan Tek Turizm Müdürü Zeki Sarıtağ, (3 no'lu video) mikrofonlarımıza yapmış olduğu değerlendirmede velilerin bu durumdan çok memnun olduğunu dile getirerek  Şu anda tek turizm olarak 64 tane aracımızda kamera ve takip sistemi mevcuttur. Velinin istediği zaman çocuğun serviste ne şekilde gidip geldiğini görmesi için uygulanmaktadır. Bu konuda veliler teşekkürlerini ve memnuniyetlerini sunuyorlar. Gerçekten güzel bir hizmet veridiğimizi ve kendilerini daha rahat hissettiklerini söylüyorlar.” Diye konuştu…

Servis şöförlüğü yapan Erdal Genç, 7 yıldır servis sürdüğünü belirterek, Bu sistem daha önce yoktu, son yıllarda bu sistem uygulanmaya başlandı. Biz kendimizi çok güvende hissediyoruz. Arabanın içerisinde olan her şeyi velilerimiz her an görebilir.” İfadesini kullandı….



KVKK’da ‘arka kapı’ uyarısı

Büyükşehir KAYMEK’ten ‘Projen ile Gel Robotik Kodlama Atöylesi’

Talas, teknoloji takımları kuruyor

Denizlerin güvenliği yerli teknolojiye emanet

Bootcamp Erciyes başvuruları başladı

Bu malak diğerlerinden çok farklı

Üniversitelilerin İHA’sı ‘Cenker’ göz dolduruyor

Büyükşehir’in parçalı güneş tutulması canlı yayınını 202 bin kişi izledi

Kayseri Bilim Merkezi "güneş tutulması" heyecanını canlı yayınladı

Parçalı güneş tutulması, ERÜ’de teleskoplarla izledi

Kayseri’de ‘Savunma Sanayii Sempozyumu ve Sergisi’

Kapadokya Uluslararası IP Günleri etkinliğinin 7’incisi düzenlendi

Melikgazi’nin destek olduğu takımlar TEKNOFEST’te Kayseri’nin gururu oldu

Instagram'a 404 milyon euro para cezası

Bu da Kayseri’nin elektrikli otomobili: ‘Voltacar’

Tarımsal İnsansız Kara Aracı ile TEKNOFEST’te finale kaldı