KAYSERİ´DEKİ SURİYELİLER

KAYSERİ´DEKİ SURİYELİLER

HALEP VE İSTANBUL İÇİN YÜRÜDÜLER

Kayseri Suriyeliler Ensar Derneği, Halep´teki katliama dikkat çekmek ve İstanbul´daki patlamayı kınamak için yürüyüş düzenledi.
Forum Kayseri AVM önünde başlayan yürüyüşe Kayseri´de ikamet eden çok sayıda Suriyeli vatandaş katıldı. Tekbirlerle ve Arapça sloganlarla devam eden yürüyüş Cumhuriyet Meydanında sona erdi. Yürüyüşle ilgili basın açıklaması yapan Dernek Başkanı Muzaffer Marangozoğlu, Halep´i dünya ülkeleri arasında yalnız bırakmayan tek ülkenin Türkiye olduğuna dikkat çekti. Halep´teki katliama sessiz kalmayacaklarını ve sonuna kadar Halep halkının yanında olacaklarını kaydeden Başkan Muzaffer Marangozoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
?Halep´te abluka altında kalan binlerce Suriyelinin can çekişmesine, genç kızlara tecavüz edilmesine, bunca işkencelere, sefalete, açlığa, soğuğa, hastalıklara, yetim kalmış binlerce çocuğa dünya, maalesef hep seyirci kalmış ve insanlık imtihanını bu anlamda kaybetmiştir. Net bir şekilde görülüyor ki ümmetin dertleriyle dertlenebilen, mazlumların gür sesi ve savunucusu sadece Türkiye Cumhuriyeti kalmıştır. Türkiye´nin bu onurlu tutumunu ve duruşunu hazmedemeyen emperyalist güçler, PKK, PYD, YPG, FETÖ ve DAEŞ gibi hain terör örgütlerini kullanarak baskı unsuru oluşturmaya çalışıyorlar. İstanbul´daki patlamanın da bu baskının bir tezahürü olduğunu biliyoruz. Bundan dolayı biz dünyaya, devletimizin yanında millet olarak birlik ve beraberlik ruhuyla duracağımızı hatırlatıyor ve merhum şairimizin şu sözünü haykırıyoruz: Cehennem olsa gelen, göğsümüzle söndürürüz. Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz, yürürüz.?


Haber Kaynak : İHA

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ