KAYSERİ´DEN BAHÇELİ´YE ?KONGREYİ TOPLA´ ÇAĞRISI

KAYSERİ´DEN BAHÇELİ´YE ?KONGREYİ TOPLA´ ÇAĞRISI

ESKİ MİLLETVEKİLİ,İL BAŞKANI VE ÇOK SAYIDA İSİM VAR

Diriliş ve iktidara yürüyüş adeta başkaldırdı ?Aralarında eski milletvekilleri,il başkanları,belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve halen meclis üyeliği yapan 200 kadar isim ortak düzenledikleri basın toplantısında ?Genel Başkan ve Merkez Yönetiminin seçim kaybetmeyi alışkanlık haline getirmiş anlayışı ve bu yenilginin MHP´nin kaderi ola?ayacağını" belirterek olağanüstü kongrenin derhal toplanmasını istedi?
Bir düğün salonunda bir araya gelen ve kendilerine ?Diriliş ve İktidara Yürüyüş Hareketi´ adını veren Kayseri´nin tanınmış MHP´li ve ülkücü simaları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´ye olağan üstü kurultay çağrısı yaptılar. Eski milletvekilleri Seyfi Şahin,Osman Develioğlu eski il başkanları Mustafa Canpolat,Halit Erkiletlioğlu,Hasan Sami Bolak,Aydın Çetinkaya, 7 Haziran listesindeki milletvekili adayları Metin soylu ve Mete Taştan´la birlikte çok sayıda eski milletvekili adayı,Talas,Bünyan,Özvatan,Hisarcık,Erkilet başta olmak üzere çok sayıda eski belediye başkanı, eski il başkan yardımcıları,ilçe başkanları, ülkücü işadamları,halen görevde bulunan büyükşehir ve ilçe belediye meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu 200 kadar isim Genel başkan bahçeli´ye adeta başkaldırırcasına olağanüstü kurultay çağrısı yaptılar.
Gurup adına medya mensuplarına açıklama yapan Bilgi Yurdu Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, ?MHP´nin 1 Kasım seçimlerinde aldığı yenilgi MHP seçmenini ve bütün Türk milliyetçilerini çok üzmüş ve umutsuzluğa sevk etmiştir. Elli yıldır MHP´ye oy veren seçmen bir çıkış yolu aramakta ve başarı istemektedir. Bu bakımdan MHP ve ülkücüler olarak yeni bir yol haritası belirlemek için ve son derece antidemokratik maddeler içeren parti tüzüğümüzde gerekli düzenlemeleri yapmak üzere MHP olağan üstü kurultayı mutlaka toplanmalıdır? dedi ve ekledi ?Biz Türk milliyetçileri kökleri tarihin derinliklerine kadar uzanan iç ve dış sorunlarımızı çözmekte görevliyiz. Türk milletini her alanda ayağa kaldırarak dünyanın en güçlü varlığı haline getireceğiz. Bu bizim milli ülkümüzdür. Bu ülküye ancak çok güçlü bir siyasi yapı ile gidilebilir. Bu nedenle MHP´de şahıslar değil, ortak akıl ve demokrasiyi esas alacak bir yapılanmaya ihtiyaç vardır. Ancak böyle bir yapı MHP´nin Türk halkı ile bütünleşerek iktidara yürümesini sağlayabilir. Seçim kazanmak da kaybetmek de siyasetin gerçekleridir. Ancak ortada kabul edilemez bir seçim yenilgisi dururken, sayın genel başkanımız ve merkez yönetiminin kaybetmeyi alışkanlık haline getirmiş bir anlayışla, bu yenilginin MHP´nin kaderi olmayacağını seslendiren kesimleri suçlamasını son derece sağlıksız ve kabul edilemez buluyoruz. Bizler Türk milliyetçisiyiz ülkücü kamuoyunun da sesiyiz. Duruşumuzu yalnız ve yalnız yüce davamıza göre belirleriz. Bu bakımdan sayın genel başkanımızın, kendisini seçen genel kurul delegelerine güvenerek partimizin geleceğinin tartışılacağı en meşru zemin olan kurultayı toplamasını ve ülkücü iradenin tecellisine yol vermesini kendisinden bekliyoruz. Bu nedenle sayın genel başkanımızın ?önce ülkem, sonra partim, sonra ben ilkesinin gereğini yaparak olağanüstü kurultayı toplaması gerektiği hususundaki kanaatimizi arz ediyoruz.?
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı