KAYSERİGAZ

KAYSERİGAZ

500 BİN ABONEYE ULAŞTI

500 bin Bağımsız Birim Sayısı (BBS) abonesine ulaşan Kayserigaz, bu başarısını 500 bininci abonesine 1 yıllık doğalgaz hediye ederek kutladı.

Kayserigaz´ın 500 bininci abonesi olan ve Yeşilhisar´da ikamet eden Fevzi Dener ödülünü Kayserigaz Genel Müdürü Adem Dincay, Müşteri Hizmetleri Bölüm Müdürü Ceyhun Bahtiyar, Kurumsal İletişim Yöneticisi Özlem Acur ve Pazarlama Birim Yöneticisi Ali Yıldırım´dan aldı. Kayserigaz abonesi olan Fevzi Dener, karşılaştığı bu sürpriz karşısında çok şaşırdığını, Kayserigaz´ın, diğer kurum ve kuruluşlara örnek teşkil etmesi gereken bu davranışının abonelerine verdiği değerin bir göstergesi olduğunu söyledi. Fevzi Dener, Kayserigaz ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek tüm Kayserigaz çalışanlarına teşekkür etti.

Kayserigaz Genel Müdürü Adem Dincay, ?Kayserigaz olarak her geçen yıl abone sayımızı arttırarak başarılı işlere imza atıyoruz. Yaptığımız yatırımlar sonucunda elde ettiğimiz bu başarının kaynağı, sektörün en iyilerinden oluşan özverili çalışanlarımız, hissedarlarımızın sürekli desteği ve bu yolda Kayseri halkının yanımızda olmasıdır. 15 yıl boyunca müşteri memnuniyetini yaptığı tüm projelerin odağına alan Kayserigaz yapmış olduğu kaliteli hizmet ile Kayseri halkını doğalgaz ile tanıştırmış, gelecek nesiller için temiz bir çevrenin temellerini atmıştır.

Kayseri´de 500 bininci aboneye ulaşmamızla birlikte şehrin birçok yerinde yer alan billboardlara girdiğimiz ilanlar ile Kayseri halkına teşekkür ettik. Kayseri halkının tamamını güvenli ve ekonomik yakıt olan doğalgaz ile tanıştırma hedefimize her geçen gün daha da yaklaştığımızı ortaya koymuş olduk? diyerek çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor