KAYSERİGAZ 2012 FAALİYET RAPORU

KAYSERİGAZ 2012 FAALİYET RAPORU

Sektörün öncü kuruluşlarından olan ve yenilikçi bakış açısıyla doğalgaz piyasasında lider şirketlerden biri haline gelen Kayserigaz, 2012 yılında gerçekleştirdiği projelerini ve başarılarını enerji sektörü ile paylaştığı Faaliyet Raporunu her yıl olduğu g

Kayserigaz Kurumsal İletişim Departmanı tarafından “Değerinizi Biliyor, Sizlerle Büyüyoruz” konsepti ile hazırlanan Kayserigaz 2012 Faaliyet Raporu; özgün tasarımı, akıcı anlatımı ve içerisinde barındırdığı bilgiler çerçevesinde dikkat çeken yapısıyla sektörde büyük beğeni topladı. Raporla ilgili yapılan açıklamada, ''Çevreci yaklaşımıyla örnek teşkil eden Kayserigaz, bu faaliyet raporu için hiçbir ağacın kesilmesine sebep olmamış ve faaliyet raporu tamamen geri dönüşüm kâğıtlarından üretilmiştir. Enerji sektörü doğalgaz piyasasında var olma sürecini ve bu süreç boyunca büyümesini tamamen müşteri ve çalışanlarıyla gerçekleştirdiği gerçeğinden ilham alınarak tasarlanan raporda sahada gerçekleştirilen uygulamaların yanı sıra sosyal sorumluluk, yönetimsel strateji ve kurumsal kimlik anlayışına da vurgu yapılıyor'' denildi.
Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, Kayserigaz 2012 Faaliyet Raporuna ilişkin yaptığı açıklamada, “Kayserigaz ailesi olarak önceki yıllarda olduğu gibi 2012 yılında da büyümeye, gelişmeye ve geliştikçe de kendimizi yenilemeye devam ettik. Doğalgaz dağıtım ve pazarlama sektöründe, genç ve dinamik yapımız ile uluslararası işbirliklerine ve iş ortaklıklarına hazır, esnek yapımız ile üstlendiğimiz projelerde, teknolojik değişimleri izleyerek günümüz teknolojisini kullanan bir şirket olarak 2012 yılında yaşanan gelişim ve değişimlerden yola çıkarak 2012 yılı Faaliyet Raporunu hazırladık. Çalışanlarımızın ve tabii ki müşterilerimizin bir parçası olduğu bu başarının devamını sağlayabilmek adına yeni fikir ve projelerle hızımızı kesmeden Kayserili için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu niyetle hazırlamış olduğumuz 2012 yılı faaliyetlerimizi dile getirdiğimiz raporun sektörde takdire şayan bulunması da Kayserigaz ailesi olarak bizleri mutlu etti. Bu raporun basımı için de çevreci bir şirket olarak hiçbir ağacı kesmedik ve tamamını geri dönüşüm kâğıtlarından bastırdık. Dilerim bu faaliyet raporu diğer şirketlere de örnek teşkil eder. En çevreci yakıt olan doğalgazı kullanan ve memnuniyetlerini her zaman dile getiren ve bizlerin daha da gelişmesine destek olan Kayseri halkına teşekkürlerimi bir borç bilirim” dedi.
Açıklamada, Kayserigaz'ın sektörde bulunduğu öncü konumunun getirmiş olduğu sorumlulukların farkında olarak yoluna devam etmenin ve Kayseri’ye sürekli ve emniyetli gaz arzını sunmak için hız kesmeden sürdürdüğü çalışmaların yanı sıra hazırlamış olduğu 2012 Faaliyet Raporu ile de ön planda yer almaya devam edeceği bildirildi.



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı