KAYSERİGAZ BASIN DOSTLUK TURNUVASI’NDA BASIN MENSUPLARIYLA BİRARAYA GELDİ.

KAYSERİGAZ BASIN DOSTLUK TURNUVASI’NDA BASIN MENSUPLARIYLA BİRARAYA GELDİ.

Kayserigaz 5. Basın Dostluk Bowling Turnuvası Kayseri medyasının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Kayserigaz’ın organize ettiği 5. Basın Dostluk Turnuvası Kayseri Forum Alışveriş Merkezi’nde düzenlendi.
Bowling turnuvasının 1. etabı çekilen kura sonuçlarına göre belirlenen fikstüre göre oynandı. Kayserigaz’ın düzenlediği turnuvaya, Kayseri’de yer alan medya kuruluşları ve ulusal basının Kayseri temsilciliklerinin oluşturduğu 18 takım katıldı. Bu yıl beşincisi gerçekleştirilen “Kayserigaz Kayseri Basın Dostluk Turnuvası” Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’nın açılış konuşmalarını müteakip başladı. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya açılış konuşmasında verilen desteklerden dolayı Kayserigaz’a teşekkür ederek centilmence bir turnuva olmasını diledi.
Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora da; ‘Kayseri’den aldığımızı Kayseri’ye vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Basınımızın yoğun iş tempolarından biraz olsun uzaklaştırıp, dostluk dolu bir ortamda buluşturmak amacıyla düzenlediğimiz turnuvada basın mensuplarının bu organizasyonla kısmen de olsa dinlenmelerini istedik” dedi.
Kayserigaz Kayseri’de kurumsal iletişim çalışmaları nedeniyle ilk defa 2007 yılında başlattığı Basın Dostluk Turnuvalarının bu sene 5.sini gerçekleştirdi.
8 Ocak 2012 tarihlerinde Kayseri Forum Alış Veriş Merkezinde 18.00-22.00 saatleri arasında her takımın birbiriyle mücadele ettiği bowling turnuvasında eleme olmaksızın takımlar puan usulüne gören yarıştı. Turnuvada bayan oyuncu içerisinde barındıran takımlar +40 puan avantajla başladı.
Buna göre Kayserigaz’ın düzenlediği bowling turnuvasında, 581 puanla İhlas Haber Ajansı takımı birinciliği, 574 puanla Kay TV Dejavu takımı ikinciliği, 561 puanla DHA takımı üçüncülüğü, 559 puanla TV Kayseri takımı ise dördüncülüğü kazandı. Turnuvada 1. olan takımın oyuncuları Boyner Mağazalarından alış veriş yapabilecekleri 300 TL’lik, 2. olan takımın oyuncuları 250 TL ‘lik, 3. olan takımın oyuncuları 200 TL’lik 4. olan takımın oyuncuları 100 TL’lik hediye çeki kazandılar.

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı