KAYSERİGAZ, ÇOCUKLARI DOLGİ İLE BÜYÜLÜ BİR YOLCULUĞA ÇIKARDI

KAYSERİGAZ, ÇOCUKLARI DOLGİ İLE BÜYÜLÜ BİR YOLCULUĞA ÇIKARDI

Sosyal sorumluluk bilinciyle toplumsal katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeyi kendisine ilke edinen Kayserigaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri dolayısıyla 15 Nisan ve 19 Nisan tarihleri arasında her gün sabah ve öğleden sonra

Alman Enerji devi EWE çatısı altında yer alan Kayserigaz, “Temiz Hava İstiyorum Projesinde” yer alan ilkokullara ulaşarak onlara Kayserigaz’ın sponsorluğunda gerçekleştirilen “Kayserigaz Dolgi Çocuk Tiyatrosunu” Kayserigaz Konferans Salonunda izleme fırsatı verdi. Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın temiz çevre ve temiz yakıt kullanımı konusunda bilinçlenmesi ve bu konuda yapılabilecekler adına farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirdiği çocuk oyununu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Melikgazi Belediyesi tarafından temin edilen araçlarla Kayserigaz’a getirilen 1000 çocuğun izlemesi ve hayata geçirilen tiyatronun hedefine ulaşması Kayserigaz ailesini çok mutlu etti.
Kayserigaz Konferans salonunda gerçekleştirilen “Kayserigaz Dolgi Çocuk Tiyatrosu” öncesinde animasyon gösteriler ve eğlenceli yarışmalar yapıldı. Severek ve eğlenerek katıldıkları oyunlar sırasında öğrencilerin çok büyük keyif aldıkları gözlendi. Katılım gösteren okulların öğretmenleri tarafından da beğeni ile karşılanan “Kayserigaz Dolgi Çocuk Tiyatrosu” sonunda öğrencilere “Dolgi Doğalgazı Öğretiyor” adlı Kayserigaz tarafından hazırlanan ve bastırılan kitap ile patlamış mısır hediye edildi. Aldıkları hediyelerle mutlu olan çocuklar, Dolgi’nin maceralarının devamını izlemek için can atarken; öğretmenleri de öğrencilerine Kayserigaz tarafından tanınan bu fırsat için teşekkür ederek Kayserigaz’ın gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinin bir örnek teşkil ettiğini dile getirdiler.
“Kayserigaz Dolgi Çocuk Tiyatrosunun” davetlileri olan minikler ve öğretmenleri ile birlikte tiyatroyu izleyen Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, “Kayserigaz ailesi olarak sadece doğalgaz dağıtımının sürekliliğini ve güvenliğini sağlamaya değil ayrıca sosyal sorumluluk projeleriyle toplumun bilinçlenmesi ve toplumda farkındalık oluşmasına destek olmaya da çok önem veriyoruz.” dedi. Bora, “Kayserigaz’ın hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile toplumun kültürel ve sosyal gelişim içerisinde bilinç düzeyinin artmasına katkı yapmayı hedeflediklerini vurgulayarak çocuklarımızın sosyal gelişimine destek verilmesi gerektiğini” de dile getirdi. Bora konuşmasını, “Bu nedenle Kayserigaz olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çocuklar için projeler üretmeye ve çocuklarımızın kahkahalarla izledikleri Dolgi Çocuk Tiyatrosunu Kayseri’deki diğer okullara da ulaştırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"