KAYSERİGAZ İFTAR ÇADIRI 1000 KİŞİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

KAYSERİGAZ İFTAR ÇADIRI 1000 KİŞİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Faaliyete başladığı günden bu yana, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle Kayseri iline katma değer kazandıran Kayserigaz, 5 yıldır kurduğu iftar çadırlarıyla her Ramazan 1000 vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Her yıl geleneksel olarak Kimse Yok Mu Derneği tarafından gerçekleştirilen ve Yeşil Mahalle’de kurulan iftar çadırlarının 5 yıldır olduğu gibi bu Ramazan da ev sahipliğini üstlenen Kayserigaz, bu yıl da yaklaşık 1000 kişiye iftar verdi. Birlikteliğin ve toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden olan Ramazan çadırındaki iftara; Kayserigaz İşletme Bakım Müdürü Bülent Coşkun, İnsan Kaynakları Sorumlusu Ahmet Yalçın ve Kurumsal İletişim Sorumluları Duygu Toklucu ve Özlem Acur katıldı.

Kayserililerle bir iftarda daha birlikte olmanın verdiği mutluluğu ve bir Ramazan’da daha hoşgörüye ev sahipliği yapmanın huzurunu dile getiren Kayserigaz İşletme Bakım Müdürü Bülent Coşkun, “Her yıl gerçekleştirdikleri bu organizasyonla toplumsal dayanışmayı sağlayan ve yoksulların hatırlanmalarına vesile olan Kimse Yok Mu Derneği’ne Kayserigaz ailesine de bu fırsatı verdikleri için teşekkür ediyoruz. Hayır ve bereketiyle gelen Ramazan ayının, parçası olduğumuz bu güzel toplumu kin ve düşmanlıktan uzaklaştırmasını; şefkat ve merhamet duygusunu daha da arttırmasını diliyoruz. Bu vesileyle bizler de Kayserigaz ailesi olarak; her Ramazan ihtiyacı olan vatandaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Topluma karşı olan sorumluluğumuzu bu bağlamda bir kez daha gösterebilmenin gururunu, bu Ramazan da hep birlikte yaşadık. Bireylerin toplumun bir parçası olduklarını hissetmelerini sağlayan, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmaya fırsat veren nice Ramazan’larda birlikte olmak dileğiyle” dedi.

 Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi, her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan da her gün 1000 kişiye iftar verilmesini koordine ederken; Kayserigaz, 17 Temmuz günü 1000 kişiye verdiği iftarla onların yüzlerindeki mutluluğu görmenin huzurunu yaşıyor. Kayserigaz, Ramazanların geleneğine dönüşen iftar çadırına sponsor olarak; toplumsal dayanışma ve yardımlaşma adına gerçekleştirdiği projelere bir yenisini daha eklemiş oldu.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor