Kayserigücü yemekte buluştu

Kayserigücü yemekte buluştu

Ejder İş Makineleri Kayserigücü yeni sezon öncesi yemekte buluştu. Burada açıklamalarda bulunan başkan İsmail Eğin, “Yolun sonu şampiyonluk olsun” dedi. 

Süper Amatör Küme için geri sayım devam ediyor. Takımlar, yeni sezon hazırlıklarını sürdüryor. Süper Amatör Küme ekiplerinden Ejder İş Makineleri Kayserigücü, sezon öncesi yemekte buluştu. Yemeğe, Başkan İsmail Eğin, Sportif Direktör Halit Kurt, Antrenör Rasim Aykurt, futbolcular ve basın mensupları katıldı. 

Burada konuşan ve “Yolun sonu şampiyonluk olsun” diyen Kayserigücü Başkanı İsmail Eğin, şöyle dedi: “Amatör camiayı çok seviyorum. Sizlerle beraber olmayı çok seviyorum. Profesyonel liglerde yöneticilik yapsak da amatör ruh var. Bu ruhtan vazgeçemiyoruz. Yeni sezonumuz hayırlı olsun. Sezonun ilk yemeği ama son yemeği olmayacak. Son yemeğimiz, şampiyonluk yemeği olacak. Birlik ve beraberliği sağlamamız bizim için en önemli durumdur. Hepiniz yetenekli insanlarsınız. Burada bulumanızın avantajını da hissedeceksiniz. İnşallah sonu da şampiyonluk olur.” 

Oyunculara uyarılarda bulunan Sportif Direktör Halit Kurt, şu bilgileri paylaştı: “Koşu idmanlarımız devam ediyor. Perşembe günü Argıncık’ta sahaya iniyoruz. Salı ve Perşembe günleri sahada olacağız. Antrenman saatlerimizi dikkatli kullanacağız. Haftaya Kapadokya’ya kampa gideceğiz. 2 tanede hazırlık maçımız olacak. Bu kampın ardından da hazır hale gelecek. Eksiklerimizi sezon öncesi tamamlayacağız. Siz, sadece sahadaki görevini yapacaksınız.”

Son olarak kürsüye gelen Teknik Direktör Rasim Aykurt ise şunları söyledi: “2023-2024 sezonunda hedefimiz şampiyon olmaktır. Böylede bir takım kurduk. Bu sezonun sonunda gülen taraf biz olacağız. Birlik ve beraberliğimizi sağlayalım. İşin sonunda mutlu olalım. Tek hedefimiz şampiyonluktur.” 

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’