KAYSERİLİ UMUT BULUT BABASINI TERÖRE KURBAN VERDİ!

KAYSERİLİ UMUT BULUT BABASINI TERÖRE KURBAN VERDİ!

UMUT BULUT´UN BABASI, ANKARA SALDIRISINDA HAYATINI KAYBETTİ

Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut´un babası, Ankara´da meydana gelen saldırıda hayatını kaybetti. Bugün doğum günü olan Umut, babasını doğum gününde Kayseri´de toprağa verecek.
Ankara Kızılay Güvenpark´ta Pazar günü saat 18:45´te otobüs duraklarının yakınında seyir halindeki bomba yüklü bir araçla terör saldırısı düzenlenmiş, 37 kişi hayatını kaybetmişti.
Türkiye´yi derinden sarsan Ankara´daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerden birinin de Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut´un babası Kemal Bulut olduğu ortaya çıktı.
Kemal Bulut´un 1-1 biten Gençlerbirliği-Galatasaray karşılaşmasını Ankara 19 Mayıs Stadı´nda izlediği ve oğlunun maçını takip ettikten sonra eve dönüş yolunda hain saldırıya maruz kaldığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılan ve tüm müdahalelere rağmen dün sabah saatlerinde hayatını kaybeden Kemal Bulut´un memleketi Kayseri Yeşilhisar´da toprağa verileceği belirtildi.
Galatasaray Kulübü´nden alınan bilgiye göre, sarı-kırmızılı kafileyle maçtan sonra İstanbul´a dönen Umut Bulut´un, acı haberi Florya Metin Oktay Tesisleri´nde gerçekleştirilecek antrenmandan önce ağabeyinden aldığı ve Ankara´ya gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Lig TV ailesi de Umut Bulut ve ailesine başsağlığı diledi Galatasaray Kulübü, Ankara´daki terör saldırısında babası Kemal Bulut´u kaybeden futbolcusu Umut Bulut için başsağlığı mesajı yayımladı. ?Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Başkentimiz Ankara´da dün akşam gerçekleşen ve hepimizi derinden sarsan vahim saldırının ardından bu sabah aldığımız haberle bir kez daha kahrolduk. Profesyonel futbolcumuz Umut Bulut´un babası Kemal Bulut´un masum insanları hedef alan saldırıda hayatını kaybettiğini tarif edilemez bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Kemal Bulut´a Allah´tan rahmet, oyuncumuz Umut Bulut´a ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Acımız çok büyük" ifadeleri kullanıldı. Aralarında Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor´un da olduğu çok sayıda kulüp mesaj yayımlayarak Umut Bulut´a başsağlığı diledi.
Ayrıca, Arda Turan, Burak Yılmaz, Alex de Souza, Nuri Şahin, Hakan Çalhanoğlu, Mevlüt Erdinç, Lukas Podolski, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Gökhan Töre, Cenk Tosun gibi birçok isim de sosyal medya hesaplarında Umut Bulut´a başsağlığında bulundu.
Galatasaray Futbol Takımı´nın, Kemal Bulut´un cenaze törenine katılmak için salı günü özel uçakla Kayseri´ye geleceği ifade edildi. Sarı-kırmızılı kulüpten alınan bilgiye göre, özel bir uçakla Kayseri´ye gelecek olan Galatasaray kafilesinin, Kemal Bulut´un Yeşilhisar ilçesinde düzenlenecek cenaze törenine katılacağı ve defin işleminden sonra yine aynı uçakla İstanbul´a döneceği öğrenildi.
Öte yandan, Kayserispor, Ankara´da meydana gelen hain terör saldırı sonrası yazılı bir açıklama yaptı. Kayserispor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: ?Ankara´da bombalı bir araçla yapılan saldırı sonucu 37 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve çok sayıda vatandaşımızın yaralandığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, geride kalan yakınları ve sevenlerine sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.?


Bulut, oğlunu son kez Gençlerbirliği... paylaşan: Sporx



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı