KAYSERİLİ PİYADE ER DEHŞET SAÇTI

KAYSERİLİ PİYADE ER DEHŞET SAÇTI

Hatay`ın Yayladağı ilçesinde komutanlarıyla tartışan Kayserili Piyade Er Adem Aydemir Asteğmen Mehmet SOYUER ile Astsubay Kıdemli Üstçavuş Özkan KURTOĞLU`nu, G-3 piyade tüfeğiyle ateş ederek öldürdü. Olayı duyan baba Cesur Aydemir, "Keşke kendi kafasına

Olay; dün gece saat 23.00 sularında Hatay’ın Yayladağı ilçesinde yer alan 3. Hudut Tabur Komutanlığı`na bağlı Kızılçam Karakolu`nda meydana geldi. İddiaya göre; söz konusu karakolda piyade er olarak görev yapan Kayseri Bünyan İlçesi Akmescit Köyü nüfusuna kayıtlı olan Adem Aydemir ile Asteğmen Mehmet Soyuer ile Astsubay Üstçavuş Özkan Kurtoğlu arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada bir anlık öfkeye kapılan Adem Aydemir G-3 piyade tüfeğiyle karakolun içinde Soyuer ile astsubay Kurtoğlu`nun üzerine kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan Soyuer olay yerinde hayatını kaybederken, Özkan Kurtoğlu ise, silah sesleri üzerine olay yerine gelen diğer askerlerce olay yerine çağrılan ambulansla Antakya Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Kurtoğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, piyade er Adem Aydemir ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmaysa sürüyor. Öte yandan, Asteğmen Mehmet Soyuer`in cenazesinin memleketi Tekirdağ`ın Çorlu İlçesi`ne, Astsubay Özkan Kurtoğlu`nun cenazesinin de Elazığ`a gönderileceği öğrenildi.

Yayladağı`ndaki 3`üncü Hudut Tabur Komutanlığı`na bağlı Kızılçat Hudut Karakolu`nda meydana gelen olayda onbaşı Adem Aydemir`in 2 komutanını şehit ettiği haberini alan, Kayseri`nin Bünyan İlçesi`ne bağlı Akmescit Köyü`ndeki ailesi şoke oldu. Aile fertlerinin ağzını bıçak açmazken, yakınları Adem Aydemir`in 9 kardeşinin olduğunu, askere gitmeden önce Ankara ve Konya`da inşaat işçiliği yaptığını, herhangi bir ruhsal sorununun olmadığı söyledi.

Olayın öğrenilmesinden sonra Akmescit Belde Belediye Başkanı MHP`li Garip Altemel, komutanlarını vuran onbaşı Adem Aydemir`in evini ziyaret etti, inşaat ustası olan babası Cesur Aydemir`le konuştu. Olaydan büyük üzüntü duyan baba Cesur Aydemir`in yakın çevresine, "Böyle bir çocuk yetiştirmedik. Keşke kendi kafasına sıksaydı" dediği belirtildi.

 



İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü